hur du anpassar en ättling inne

hur du anpassar en ättling inne

Scion lineupen är designad och tillverkad av Toyota speciellt för den amerikanska marknaden. Endast här kan köpare uppleva bilens kombination av ungdomlig design, smart teknik och funktionalitet. Det finns flera Scion modeller, inklusive Xa, Xb, xD och TC, men alla tar lika bra att trimma och modifiera. Interiören är en av de första områden som många ägare modifiera första

Du behöver:.
Hylsnyckelsats och spärrfunktion
. Ratten.
Växelspaksknopp.
Legering pedalerna.
Skålade säten.
Fyra punkter selar.
Interiör kit.


1.
Tillbaka ratten med en mindre, sportigare utseende och mer greppvänlig hjulet från MOMO eller liknande företag (se Resurser). Ympris kommer med relativt stora rattar, så ersätter hjulet med eftermarknaden ett är ett bra första steg. Du behöver en ratt adapter så att hjulet att passa. Dessutom bör det noteras att en mindre eftermarknaden hjul kommer inte att tillåta dig att använda krockkudden, som många tycker är en viktig säkerhetsfunktion.
2.
Installera en legering eller kolfiber växelspaksknopp från ett företag som Sparco (se Resurser 2) på ympris som är utrustade med en manuell växellåda. En legering Växelspaksknopp känns bra på handflatan och kan också göra att flytta mer ansträngning, särskilt om det är en tyngre ratt. De flesta eftermarknaden växelspaksknoppar hålls med en rad skruvarna som kör runt basen av ratten och skruva fast ratten till växelspaken. Vissa kommer att fastna i samma metod som den ursprungliga växelspaksknopp.
3.
Uppgradera gummi pedalen kuddar till legering pedaler, vilket ger mer grepp och ser bättre ut. En uppsättning legering pedaler för gas, koppling och bromsarna är relativt lätt att installera. De antingen innehas på med clips eller awith skruvar och muttrar, i vilket fall du kommer att behöva använda en borr och en borr för att göra hål i den befintliga pedalerna på bultar på legering pedalerna.
4.

tillbaka original stolar med eftermarknaden sport eller racing stolar från Recaro eller Bride. Uppgraderad platser kommer att erbjuda överlägsen stärka över beståndet platser, som verkligen kommer att komma till hands om din Scion har ändrats för att påskynda, hörn och sluta snabbare än lager. Eftermarknad platser kräver användning av stolen adaptrar för att kunna installeras i en Scion, men dessa kort finns tillgängliga från sätet tillverkare. Installera dem är en fråga om att ta bort den ursprungliga platser och bultning i adaptrar och nya platser.
5.
Installera racing selar för att komplettera nya platser. Multi-punkt selar ser bra ut och hålla passagerarna i mycket bättre än standard trepunkts säkerhetsbälten som kommer som standard med Scion.
6.
Förbättra belysningen och mätare. Det finns flera tillbehör som kan hjälpa din Scion stå ut från mängden och göra interiören en trevligare plats att vara (eller åtminstone en svalare plats att vara. ) Beståndet mätare kan bytas mot mer intressant att titta mätare och belysning ( se Resurser). Du kan också installera ett multi-bit grafik inställt på invändiga ytor som kommer att liva upp mittkonsolen, instrumentpanelen och dörrsidorna.


Relaterade artiklar


bra vinterdäck till personbilar
vad är en H rörsavgassystem för?
hur du tar bort Luftrenarenhet på en 2002 ford focus
hur att uppgradera en 1989 ford balsam ranger luft
hur man stämmer en Mini Cooper
hur du installerar en radio i en 2000 Chevy Impala
skillnader mellan en taklucka och en moonroof
hur man programmerar en automatisk larm fjärrkontroll
toppmöte avgassystem tips
Hur konvertera en bil att brinna HHO