hur man byter en stereo från en 2002 skyddsling

hur man byter en stereo från en 2002 skyddsling

Flera olika typer av stereoanläggningar kom fabriksinstallerade i 2002 års Mazda adept. Mazda ägare kunde välja från en CD-spelare, en kassettbandspelare eller en stereo kan spela satellitradio. Den fabriksinstallerade stereo är en enda DIN storlek stereo, vilket innebär att det har dimensionerna 2 inches av 7 inches. Stereo dockan kommer att möjliggöra installation av en dubbel DIN stereo, som rymmer DVD navigationssystem. Du kan ha stereon i 2002 Mazda Protégé installeras av en tekniker, eller så kan du skaffa lämpliga verktyg och utföra byte själv.

Du behöver:
10mm skiftnyckel
. Kabelstam adapter.
DIN borttagning verktyg.
Skruvmejsel.


1.
Lyft huven på Mazda. Använd en 10mm nyckel för att lossa bulten som håller den negativa kabeln till den negativa inlägg. Ta bort kabeln från batteriet.
2.
Ta bort de två små kåpa bitar från sidorna av stereo med en skruvmejsel. Under panelerna är öppningar för att ta emot DIN borttagningsverktygen.
3.
In verktygen i hålen på var sida om stereon ansikte. Dra utåt på de verktyg medan du drar i stereo från instrumentbrädan. Dra stereo tillräckligt långt fram för att komma åt kablar anslutna till baksidan av enheten.
4.
Koppla ledningarna från stereon. Högtalarkablarna är inordnade efter en vit plast bindemedel. Dra bindemedel från stereon, inte ledningarna själva.
5.
Sätt ett skal adapter i öppningen kvar av den borttagna fabriken stereo. Mata stereo ledningar genom baksidan av kortet.
6.
Anslut ledningarna från Mazda till ett kabelnät adapter. Kabelnätet adaptern kommer vara märkta att visa var anslutningar bör göras.
7.
Anslut kabelstammen adaptern leder till den nya stereon däck.
8 .
in stereo i fronten adaptern. Stereo kommer att vara helt insatt när ansiktet på stereon är i jämnhöjd med trim nyinstallerade adaptern.
9.
Placera den negativa batterikabeln på den negativa batterikabeln under huven . Dra kabeln med nyckeln. Stäng huven.

Tips och varningar


 • du kopplar bort den negativa batterikabeln. Ta bort stereo med den negativa batterikabeln ansluts kan det leda till chock och skador på stereokomponenter.


 • Relaterade artiklar


  2WD till 4WD ford konvertering
  hur du anger 2001 Mitsubishi Eclipse radiokod
  hur man gör en snorkel för en jeep
  hur du installerar en HID kit på en 2007 Ford Expedition
  hur du installerar en radio i ett 1995 dodge intrepid
  Hur man monterar en flagga i botten av en lastbil
  eftermarknadsprodukter för mini lastbilar
  Hur konvertera en bil att brinna HHO
  hur man återställer min honda stöldskydd efter byte ett batteri
  hur du anpassar en Honda Accord