Hur man monterar en flagga i botten av en lastbil

Hur man monterar en flagga i botten av en lastbil

Oavsett om du är ett fan av din lokala college, en favoritlag, eller bara ditt land, är en populär ändring av en lastbil för att lägga till en flagga till sängen. Det ser först populariserades av lastbilar som används i terräng evenemang och har sedan dess gjort sig in i mainstream. Det finns massor av olika alternativ att montera en flagga på baksidan av din bil, däribland en som kan ske utan större verktyg

Du behöver:. .
Flagga
Permanent märkpenna.
2 till 4 gummeras slangklämmor.
Metall borr set.
Självgängande skruvar.
Borra med Phillips-head fastsättning.


1.
Linda en av slangklämmorna runt flaggstången och håller församlingen i slutet av sängen, mot den sida av staven fickor, så att det är i jämnhöjd med plåt. Markera hålet i slangklämman med permanent märkpenna.
2.
Borra ett självgängande skruv i sidan av sängen med borren för att säkra slangklämman på sidan av sängen. Flaggan är nu ungefär monterad i sängen, men det är inte fast.
3.
Linda en extra klämma runt flaggstången, cirka 6 till 12 inches bort från andra berget. Luta stången till önskad vinkel, markera sedan klämman hålet på sängkanten med permanent märkpenna.
4.
Borra ett självgängande skruv i klämman med hjälp av borren. Om flaggstången är tillräckligt lång att den nedre vilar på sängen golvet, kan du sluta nu. Om inte, gör framåt för att säkra basen.
5.
Borra ett hål genom flaggstången längst ner på stången med hjälp av bitar av metall borr och borra. Borra därefter ett plåtskruv genom flaggstången i sängen för att säkra det på plats.


Relaterade artiklar


hur man återställer ett larm kvicksilver bergsbestigare
hur du anpassar en Honda Accord
hur du tar bort fabriken navigering från en Toyota 4runner
Hur konvertera en bil att brinna HHO
hur du installerar en HID kit på en 2007 Ford Expedition
beskriver anslutning projektor strålkastare på en Honda Civic
hur man installerar GMC fotsteg
hur du lägger till en AUX-ingång på en bilstereo
eftermarknadsprodukter för mini lastbilar
2WD till 4WD ford konvertering