rensar upp fogged över strålkastare

rensar upp fogged över strålkastare

Detta är en läxa jag lärt mig samtidigt som de försöker fixa min pappas minibuss strålkastare som var så dålig att hans strålkastare knappt lyser vägen framför honom. Jag använde denna metod och inom några minuter de var så tydlig jag stod i chock att titta på dem

Du behöver:.
Foggy eller gulnade strålkastare
. Kit Scratch Remover.
Buffert.
Micro fiber Rag.


1.
Första steget är att bege dig till din lokala auto butik (jag föredrar Walmart priset är rätt) och köpa Kit Scratch Out (gul flaska) produkt och en mikrofiberduk handduk. Nu måste vi åka hem för att göra några defogging.
2.
Nu måste vi tvätta området runt strålkastare med tvål och vatten och skölj det väl med vatten. Ta din mikrofiber trasa och sätta några av de scratch remover på den . . . vara generös.
3.
Nu måste vi börja att massera området med trasan med scratch remover på den. Börja med en lätt beröring arbetar det i ett cirkulärt mönster. Torka den ren och se om dimman är borta.
4.
Om den finns kvar då ansöka på nytt tar bort repor på trasan och skrubba hårdare mot underlaget. Efter detta torka den ren och dimman ska vara borta.
5.
Om den finns kvar då är det dags att använda bufferten polermaskin. Applicera kit tar bort repor till bufferten och låta henne gå till jobbet. Jag har aldrig sett en strålkastare vistelse fogged upp efter användning av bufferten.
6.
Nu se till att skölja bort panelen väldigt bra med vatten och tvål.

Tips och varningar


 • Om det är riktigt dimmigt eller gul du kanske vill börja med buffert och hoppa över första stegets


 • Relaterade artiklar


  hur du tar bort en envis oljefilter
  Hur man testar cps i en icke-start saturn S-serien bil
  orsakerna till ett bilbatteri brand
  hur du tar bort ljus märken däck bromsa
  Vad är centrifugalpumpar?
  hur man installerar en insynsskydd
  hur man byter bromsvätska i en Honda CR80
  hur du tar bort rost från krom hjul
  hur man byter audi broms rotorer
  hur man väljer auto däck