hur man rengör bilens motor

hur man rengör bilens motor

Det är viktigt att hålla bilen ren motor så att du kan upptäcka motor läcker lättare. Så låt oss komma igång, följ bara stegen nedan för att fortsätta
1
saker du behöver inkludera brandslang sprutmunstycket, fender väl och däck borste, vildsvin hår hjul pensel, och alla vanliga rengöringsmedel.
2.
Spray ner hela motorn med alla vanliga rengöringsmedel. Om det verkligen blåsigt, inte spraya ner motorn. Om du har en riktigt tjusiga bil som en Lamborghini eller Mercedes Benz, inte spraya motorn med alla ändamål renare eftersom det kan förstöra din motor.
3.
Använd nu en stänkskärm och däck borste för att skrubba av motorn på din bil. Om det börjar torka, fukta borsten.
4.
Använd vildsvin borste om din motor är känsligare. Detta har mjuka borst och kommer inte att repa din motor.
5.
Starta motorn innan blöta den med vatten. Använda brandslang sprutmunstycket, lägga den på en låg inställning med en bred spridning.
6.
Anledningen till att motorn startas är om något börjar gå fel när vätning motorn, du kan höra skillnaden i motorn igång och du vill sluta blöta motorn omedelbart.
7.
Efter tvättning av motorn, spränga undersidan av huven. Skölj av suffletten med alla vanliga rengöringsmedel. Använd vildsvin borste att skrubba huven och sedan tvätta bort det. That's it, du är klar.


Relaterade artiklar


hur du tar bort skokräm från bilfönster
hur är syntetisk motorolja gjort?
hur du kontrollerar bilens batterivätska
hur du ställer in en oxy-acetylen ficklampa
hur du fyller växellådan
hur till förbifartsleden katalysatorer
hur man rengör en marin värmeväxlare
vad är syftet med topplock i bilar?
hur man blöda en koppling honda
hur man förnyar ett batteri golfbil