hur du lägger till platser till en van

hur du lägger till platser till en van

Installera en extra stol eller byta sätet i bilen kan vara ett snabbt och enkel uppgift. Det svåraste om att installera en plats är att hitta den perfekta passformen. Du kan hitta bra kvalitet platser vid varje given skroten. Se till att de har ditt märke och modell på lager. Byta plats med en ur en liknande van kommer att göra jobbet mindre tidskrävande. Kolla vad konvertering paketet din van har om något. De platser av Starcraft Konvertering kommer att vara annorlunda än, säg, en plats av de Mark 3 konvertering paket. Det bästa sättet att berätta om stolen är lämplig är att mäta det gamla sätet längst ned från höger-side-bult fäste åt vänster. Om mätningarna är samma, sedan huvudvärk av ändrade ut platser kommer att vara minimal

Du behöver:
Ratchet
. Hylsnyckelsats.
Måttband.


1.
Lokalisera området där du vill att ryggstöd vila. Kontrollera att du har benutrymme och tillräckligt utrymme mellan den nya sätet och en framför den.
2.
Mät utrymmet där bultarna kommer att gå. Mät det från bulthålet på väggen i skåpbilen. Mät från bakdörren till bulthålet också. Du behöver dessa mätningar för att säkerställa att borrningen inte kommer att punktera något under fordonet.
3.
Markera din plats på golvet för att ange var du kommer att borrning. Flytta stolen åt sidan för att göra plats för borrning.
4.
Borra i de obligatoriska hålen. Se till att borret är lika tjock som medföljande bultar för montering av stolen i golvet. Borra minst fyra hål i van golvet.
5.
Placera sätet ovanför hålen. Säkerställa att de radas upp korrekt. Du bör kunna se marken från hålet i golvet.
6.
Placera bulten genom golvet styrelsen. Se till att det finns en bricka mellan sätet monteringsfästet och bolt. This kommer att förhindra att bulten från backade bort med tiden. Detta kommer också att se till att bulten inte fungerar genom fästet.
7.
Dra åt muttern under van. Se till att det finns en bricka mellan mutter och golvet. Detta förhindrar att stolen lossnar också. Du kan behöva lite hjälp eftersom bulten kommer att vända när du går till vridmoment bulten ner. Har en partner håller bulten med en nyckel som du drar åt den övre änden av den.
8.
Upprepa detta på de återstående tre bultarna. Sätet kommer att sitta tight på golvet om det skruvar är dragna.

Tips och varningar


 • Dubbelkolla dina mått innan du borrar. Du vill inte punktera bromsen eller bränsleledningar när du borrar.


 • Relaterade artiklar


  hur du tar bort mögel från en bil
  hur du tar bort en Chrysler 300C dörrpanelen
  hur en förgasare fungerar
  hur man mäter hjulstorlek
  hur man byter en motorcykel kedjan
  hur man polera ut oxiderat färg för 84 cent
  hur du lägger till köldmediet till balsam auto luft
  hur man kan vara cool i en varm bil
  hur du tar bort kärleken buggar från bilen
  Hur börjar reaktorer arbete?