symtom på dålig stag i bilar

symtom på dålig stag i bilar

En bils "Struts" är en term som ofta hörs föga förstådd. Detta kan bero på det faktum att en strut är inte en individuell fordonsindustrin del, utan snarare en sammansättning av olika fjädringskomponenter. Om Struts misslyckas, ett flertal hantera problem blir uppenbara

Funktion <.

Struts består av spiralen, stötdämpare, lager fjäderben och styrspindeln. Staget församling spelar en viktig roll i hanteringen och körkomfort i en bil.

Longevity

Strut församlingar slits ut gradvis. Livslängden beror på en rad faktorer. Lokala körning på slät väg ytor förlänger livet på chocker och stöttor, när du reser konsekvent om likvidation, grus eller grusvägar kommer att inleda snabbare utbyte.

Symtom

Strut symtom är normalt inte subtila och lätt att identifiera. Det är dags att ta med din bil för service på hjulupphängningar om något av dessa symtom är uppenbara: bilen bottnar, drivor till vänster eller höger vid inbromsning, gungar, studsar eller om du märker mycket slitage på däcken.

Orsaker

Fel av församlingen resulterar vanligen från ett läckande chock eller strut, lösa montering, slitna spiralfjäder eller skadad kolvstång.

Underhåll

Kontroll av ett fordons strut församling bör ske på minst varje år. Om du har en hjulinställning kommer fjäderben också kontrolleras av tekniker.


Relaterade artiklar


Vad är definitionen av solenoid?
hur man installerar en insynsskydd
hur man beräknar motorns kompression
hur är syntetisk motorolja gjort?
Hur arbetar en bränslepump?
vad är momentomvandlare fängsel?
hur man installerar regn x torkarblad
hur man rengör säkerhetsbälten i en bil med läder säten
hur man byter ett punkterat däck
hur man rengör plast vindskydd