hur till check motorkuddar

hur till check motorkuddar

Motorkuddar är ansvariga för att hålla din motor på plats och hindra det från att knacka till andra komponenter under huven på din bil. Under normal drift avger ett motorns vridmoment, eller vrida kraft. Denna vridning gör att motorn för att försöka "rotera". Om ingenting håller motorn på plats, kommer det att skaka. Lyckligtvis kontrollera motorkuddar kan göras på din uppfart eller garage
1.
Drag huvan frigöringsspaken. Öppna huven och leta reda på motorfästen. Motorkuddar ligger oftast på sidorna, framsidan och baksidan av motorn. Vissa motorer har två fästen, medan andra har tre. Den tredje är normalt nära brandväggen. De kan alla olika former och storlekar beroende på märke och modell av ditt fordon, men alla av dem har mycket stora bultar som fäster ett fäste från motorn sig till berget, som normalt är svetsade i ramen av fordonet.
2.
Låt en medhjälpare slår på fordonet och rev motorn. Var uppmärksam på förarsidan motorfästet. Denna motor mount är "utsträckt" eller "drog" när motorvarvtal. Kontrollera om överdrivna rörelser. Motorn kommer att flytta, men fästet bör inte synligt flytta. Om berget rör sig, innebär det att genomföringen inuti berget har misslyckats.
3.
Rev motorn igen och kontrollera passageraren-sidomontage. Detta montera tenderar att vara komprimeras när när varva med motorn. Återigen fästet bör inte röra sig. Om den gör det, så är det troligt att genomföringen inte har
4
Kontrollera tredje mount -. . Om tillämpligt -. Samma som du gjorde i steg 2

5.
Kontrollera motorns i allmänhet (alla fästen på en gång) medan din assistent varv på motorn igen. Motorn ska inte röra sig överdrivet, men även om det inte gör det kontrollera att den inte slår på fläkten eller kåpan ligger framför den. Dessutom, se till att den inte är att slå något annat heller. Om motorn går fri från alla delar, din motor fästen är bra.

tips och varningar


 • Stick inte händerna nära motorkuddar medan revving, eftersom detta kan leda till personskador för dig själv.


 • Relaterade artiklar


  hur man byter Serpentine belt på en Ford F150
  hur man byter luften i kabinen filtret i en Honda Accord
  Hur fungerar en bil arbete värmesystem?
  hur man roterar däck på en bakhjulsdrift bil
  hur man byter olja i bilen
  hur man programmerar en ford transponder chip nyckel
  hur reparera botten oljeläckage Cadillac Northstar-motorn
  hur du kontrollerar din olja
  hur du förbereder din bil på sommaren på ostkusten
  Vilka är de funktioner förgasarna?