hur man rengör & vinterförbereder övertagen hem

hur man rengör & vinterförbereder övertagen hem

Med bolånekrisen början 2008, var många hem återtas av banker och andra långivare. Rengöring och vinterförvaring hem för att bevara långivarnas investering är en tjänst till långivaren och ett sätt att tjäna pengar och lägga till värdet av andra bostäderna i området

Du behöver:.
Städmaterial, rörmokare frostskyddsmedel, malkulor, luftkompressor, trädgårdsslang, gräsklippare, kratta.

Hur man rengör och vinterförbereder övertagen hem


1.
bort allt skräp, personlig poster, mat, kläder, möbler och diverse föremål som lämnats kvar av de tidigare åkande. Klipp och säkra klipp som behövs.
2.
Dammsug och ånga rengör alla mattor, mopp hårt golv och sanera badrum väggar och apparater. Efter allt är torrt, applicera bakpulver och malmedel. Stäng spjäll om värmeenheter. Täck skorstenar eller andra öppningar som fåglar eller varmints kan använda för att ta sig in.
3.
Clean kök hyllor, handfat och apparater som du rengöras och desinficeras badrummet poster.

4.
Stäng av huvudströmbrytaren vattenlinjen till huset, låt rinna av varmvattenberedaren, tankar toalett och alla andra linjer vatten, till exempel linjen till en automatisk ismaskin i kylskåp. Öppna vattnet utanför tapp och bifoga en trädgårdsslang med en adapter till din luftkompressor. Blås ut i linje med all instängd vatten så att det inte kommer att frysa och spricka rör.
5.
Häll rörmokare kylarvätska i sänkor, dusch, bad, toaletter och tvättmaskin avlopp. Se allmännyttiga tjänster till huset är avstängda.

Tips och varningar


 • Batteridrivna rörelse lampor kan hålla blivande inbrottstjuvar från närmar sig huset. Alert den lokala polisen att huset är ledig.
 • fukt, lukt frysta ledningar, mögelbildning och unken allt arbete mot värde och KURANS av en ledig bostad. Inte snåla eller hoppa över någon beskrivna stegen.


 • Relaterade artiklar


  hur man torkar en bil för att förhindra virvlar och repor
  hur man rengör den framför en bil
  hur du tar bort en ventil locket
  hur man inspektera och reparera din bil ventil förgasaren makt
  hur du fyller Lexus ES 300 med transmissionsolja
  hur man dränera en Ford tank taurus gas
  hur man installerar en Honda stuga element luftfilter
  hur EGR ventiler arbete
  hur man byter kylvätska i bilen
  hur man kontrollera och justera bilens tändning