hur man kan kontrollera och bibehålla rätt däcktryck

hur man kan kontrollera och bibehålla rätt däcktryck

Kontroll och underhåll av rätt däcktryck kan hindra dig från att få vid bilolyckor och hjälpa spara bränsle. Så låt oss komma igång, följ bara stegen nedan för att fortsätta
1.
Att hitta ditt däcktryck, bara öppna dörren och titta in din dörr kupé och du hittar ett klistermärke någonstans som talar om mängden däcktrycket till tryck dina däck till.
2.
Du kan stanna vid någon bensinstation eller biltvätt där du kan tryck dina däck mot en avgift. Avgiften är vanligtvis femtio cent.
3.
Om du har en kompressor hemma, kan du även använda den istället för att gå till en bensinstation. Bara sätta luftslangen på ventilen på däcket, och de är en spak som du trycker ned och däcket fylls med luft. Det finns också en mätare som talar om hur mycket luft du lägger in dina däck.
4.
Kontrollera att alla fyra däcken är trycksatta till samma eller nära det belopp av ringtryck . Det är dock bra att ha framdäcken något mer luft då den bakre en följd av motorns vikt och ständig styrning.
5.
Du vill också kontrollera djupet av dina däck. Placera ett öre av Lincoln nedåt och om du kan se toppen av Lincolns huvud, måste du ändra dina däck.
6.
Annan bra idé är att rotera dina däck. Kontrollera instruktionsboken för korrekt däck rotation mönster.


Relaterade artiklar


när du ska byta stötdämpare
hur du håller din bil grön
Hur termostater arbete?
hur man justerar strålkastarna på en Cheva lastbil
hur man fixar vindruta chips
motorcykel sitthöjd krav
hur du tar bort väg tjära från aluminiumhjul
hur man testar och ersätta tomgång varvtalsreglering
hur du kan få luft i dina däck
kan du fylla på ett bilbatteri med kranvatten?