hur du tar bort oljefläckar från cement

hur du tar bort oljefläckar från cement

Jag har ägt många Volkswagens och andra klassiska bilar. Gamla bilar tenderar att markera sin plats. Oljefläckar kan tas bort från en utfart med lite ansträngning. Du kan åtminstone ljusare plats. Ju förr desto bättre. Ny olja fläckar är mycket lättare att avlägsna än länge indränkt i olja varumärken. Det finns några bra kommersiella produkter för borttagning lyfta oljefläckar, men många vanliga hushållsartiklar arbete samt
1.
Använd en torr substans att suga upp all olja du kan. Kattsand är bra för detta. Du kan krossa den till platsen för att bara sprida det på natten. Sågspån fungerar också, och vissa människor använder bakpulver. Efter det har satt en dag eller två sopa upp och kasta det på rätt sätt.
2.
Arbete full styrka flytande diskmedel i fläcken. Joy eller gryning är bra fettavskiljande tvålar. Använd en borste som en stålborste kan repa och skada din betong yta. Tvätta den med varmt vatten efter. Ugnsrengöring ska fungera väl på oljefläckar men jag har inte provat det. Se hur det fungerar på fett uppbyggd det ska göra bra.
3.
Cola hälls på en spill och vänster hjälper en stund också.
4.

För att ljusna en fläck ytterligare kan du sopa torr cement pulvret över området och låt det sitta. Sopa upp resten och kasta det.
5.
Alla dessa metoder bör underlätta den. Du kan behöva prova flera sätt att få oljefläckar så lätt som du kan. Med tiden kommer du att göra det ljusare till där det är knappt där.


Relaterade artiklar


Hur man använder en batteriladdare för en bil
hur man rengör insidan av en bil vindruta
Hur börjar reaktorer arbete?
hur man installerar frambroms
hur man kan undvika att bli lurade av en mekaniker
hur man använder Fluke 88 Multimeter
Hur fungerar en centripetal koppling arbete?
hur man blöda en koppling honda
hur man byter transmissionsolja i en F150
hur man tråd ett flak släpvagn