hur du ger din gamla bil en makeover

hur du ger din gamla bil en makeover

Om du är trött på att titta på din busted gamla bil så varför inte ge det en makeover. Nedan följer några bra idéer som kan ge din bil ett nytt utseende så att du kan ta den gamla tarp av och ta bilen på en tur
1.
Det första du behöver göra för att ge din bil en makeover är steg tillbaka och utvärdera själva bilen och komma med några prisvärda uppgraderingar. När var sista gången du gav din bil en sköldpadda vax glans. Alla vissa bilar behöver är en bra tvätt och viss uppmärksamhet. Byt ut den dammiga vindrutetorkare och ersätta den med några helt nya vindrutetorkare. Spraya lite pansar alla på däck och rengör fälgen med några kromrengöringsmedel.
2.
Nu när du har tagit hand om utsidan av bilen är det dags att göra vissa anpassningar till insidan av bilen. Sätt nya klädslar på din bil. Använd din fantasi när det gäller att ersätta den klädsel. Du bör också sätta nya golvmattor i bilen. Bara ersätter klädslar och lägga till nya golvmattor kommer att göra bilen ser ut som en annan bil. Om du inte har tilldela av pengar kanske du ska överväga att lägga nya navkapslar på bilen. Du kan också få en fin täcka ratt, och kanske en tärning hängande i vindrutan. Om du går för en sportig look lägga en ratt täcka på ratten, och få lite sportig bilbälte täcker också.
3.
Nu när du nästan är färdig att ge er bil en makeover här är några extra saker som kommer att ge den extra överklagande. Om du har pengar kan få fönstren tonat på din bil detta kommer att ge din bil ett annorlunda utseende. Du kan också hitta några kromdetaljer och lägg den runt din bil. Du kan också få olika stil strålkastarna att sätta på din bil också. Äldre bilar har den gamla stilen strålkastarna att uppgradera till nya formade strålkastare kommer att ge din bil lite stil. Med ovanstående tips du bör vara rullande i stil på nolltid.


Relaterade artiklar


hur du ändrar kulleder på en Ford Thunderbird
hur man byter en baklykta på en Pontiac Grand Prix
hur man eliminerar rök och unken lukt från en bil
hur man kan kasta olja
radiator VVS grunderna
hur man rengör spridare GM bränsle
Vilka är orsakerna till att en övergång solenoid fel?
hur har färre resor till bensinpump
felsökning av en chevy blazer tändning
hur man installerar ett filter på en Mazda 3