varför ändra transmissionsolja?

varför ändra transmissionsolja?

Ett fordons överföring drivs till stor del av sin leverans av hydraulisk transmission vätska, som rinner genom hela bilens växellåda och ger en myriad av fördelar och funktioner. Regelbundet byte av fordonets transmissionsolja är nödvändigt för att säkerställa korrekt funktion och tillförlitlighet för överföring

Reglera Transmission drifttemperaturer

Ändra ett fordons transmissionsolja hjälper till att reglera överföringen driftstemperaturer genom att ta bort gammal, förstörd transmissionsolja, vätska som har förlorat sin värmeabsorberande förmåga, och ersätta dessa med nya, högkvalitativa transmissionsolja bättre kunna reglera och skingra transmission-genererade värme.

öka elöverföringen Smörjning

För ett fordon överföring att fungera effektivt, har smörjning inom överföringen ska optimeras för att maximera överföring funktion och livslängd. Ändra ett fordons transmissionsolja bort gammal, förstörd transmissionsolja och ersätter den med den nya vätskan med bättre smörjande och flöde mönster förmåga.

Bort Transmission slitagepartiklar

Precis som en bil motor, genererar en överföring slitagepartiklar genom upprepad användning och drift. Ändra ett fordons transmissionsolja bort gammal, partiklar-lastad transmissionsolja och ersätter det med rent transmissionsolja, en process som leder till att maximera överföringen fungera.

Skick sändningsnät

sändningsnät tjänar till att underlätta växel rörelse och funktion, en process som ytterst är att beskatta och slitage-inducerande. Transmissionsolja badar sändningsnät och hjälper till att hålla dem smidiga och flexibla. Ändra fordonets transmissionsolja ser till att överföringen banden är badade och betingade av rent, hög kvalitet transmissionsolja.

Minska växel Friktion

under överföringen drift skall transmissionsorgan engagera och glida mot varandra, en process som producerar friktion och slitage. Genom att ändra ett fordons transmissionsolja, är transmissionsorgan garanteras en stadig, ren, ständig tillförsel av slitageminskande och minskning av friktion transmissionsolja.


Relaterade artiklar


hur man lägga glasfiberväv
hur man renovera ett batteri golfbil
hur man startar en lagrad fordon
hur djupt rengöra din lädersäten
hur du ändrar ditt frostskyddsmedel och kylmedel
hur man fixar dörrtätningar på banbrytande
hur man gör en tråd veck om allt fordonsindustrin
hur man väljer däck till din bil
hur du tar bort den bakre stöt från en Lincoln Town Car
hur man byter luften i kabinen filtret i en Honda Odyssey