hur man kan förhindra automatisk batterier fryser

hur man kan förhindra automatisk batterier fryser

Inte många människor kommer att falla offer för detta problem men frysning bilbatterier kan vara ganska ett problem när du är vänner i norr. Batterier förlorar över en tredjedel av deras makt när temperaturer under fryspunkten. Värre de kommer förlora över hälften av när temp mätare är under noll Fahrenheit. De överlever på batteriet kan vara skillnaden mellan att göra det till din destination eller till och med ut i ditt garage. Här är några tips på att hålla din bil batteri säkert i mycket kalla temperaturer

Du behöver:.
Varmt hus.
Batteriladdaren.


1.
Håll en batteriladdare i ditt hem eller garage. Att hålla det fulladdat kommer att garantera att du får den mest optimala för närvarande är möjliga oavsett förhållanden du får leva i.
2.
Ta ditt batteri i hemmet. De flesta människor inte håller sina hem i minusgrader, så ta bilen batteriet inuti kommer att göra det körs med spets form. Du kan också ladda den medan du ändå håller på!
3.
På samma sätt som ovan, har en back up auto batteri. Det kommer att vara varm från lager och är redo om du är nuvarande dör i svåra förhållanden eller villkor för den delen.
4.
Testa dina bilar startmotor, avgiftssystem, anslutningskablar , fästen, etc. innan vintern börjar. Detta kommer att försäkra att inte bara din bil batteriet är i toppform men din bil också. Regelbundet underhåll är ett måste någon drivrutin.

Tips och varningar


 • Se till att prestera regelbundet underhåll av fordon på ditt fordon för att undvika att bryta ner eller motorstopp i dåliga förhållanden.


 • Relaterade artiklar


  hur man justerar strålkastarna på en Pontiac Grand Prix
  hur bilen sprayfärg delar
  Hur man sköter om bildäck
  felsökning utsläpp Jeep Cherokee
  hur man hittar billiga begagnade bildelar
  hur ändrar tändstiftet i en gas golfbil
  hur ändrar bromsarna i en Infiniti Q45
  hur man fixar en fast bakluckan
  hur du tar bort fläckar från skinn bilsäten
  hur du tar bort en dodge ram baklucka