hur man byter ett reservhjul

hur man byter ett reservhjul

Inte alla reservdäck som är lika. Vissa är så billig att använda dem är helt enkelt ett slöseri med tid. Du kan ändra ett reservhjul utan stora ansträngningar. Men behöver du en hjulbalansering att göra jobbet rätt. En obalanserad hjul kan göra att bilen vibrerar, men kommer inte göra det immobiliserade

Du behöver:. .
Ventilkärnan Removal Tool
(2) Tire Irons.
Dawn Flytande diskmedel.
Hjulbalansering.
Tire Vikter.


1.
Lägg din reservhjul platt på marken med spindeln uppåt. Använda ventilen verktyget kärna borttagning, skruva loss ventilen kärnan och ta bort den från stammen. Detta gör att luften för att undkomma däcket.
2.
Sätt ett däck järn mellan däcket och fälgen ca 4 inches bort från spindeln. Se till att du sätter däcket järn med kurvan nedåt. Tryck gapet som öppnar mellan däcket och fälgen nedåt och inåt. Nu sätter ett andra däck strykjärnet över ventilspindeln.
3.
Håll andra däck järn-och bända upp pärla av däcket (kanten) över kanten. Arbeta dig runt däcket i 4 tum segment, satt i andra däck järn, trycka ner och bända upp med den första att få kanten på däcket över kanten.
4.
Dra kanten av däcket när du har en sida av däcket pried över fälgkanten.
5.
Placera din nya däck på marken och sätta fälgen i centrum. Tryck på kanten nedåt så det är inne i däcket. Gnid Dawn flytande diskmedel på kanten av däcket att du fortfarande måste bända under kanten. Från och med ventilspindeln, använd din däck järnen att bända upp däcket under kanten och dra ventilspindeln genom hålet i fälgen. Sedan arbeta dig runt däcket med strykjärn och bända upp däcket på fälgen.
6.
Byt ut ventilen kärnan i spindeln och pumpa. Om du har en hjulbalansering, gå vidare till nästa steg. Om du inte anser jobbet gjort.
7.
Öppna hjulbalansering och lägg däcket i den. Hit the "på" knappen och titta på däcket noga. Stäng av maskinen och sedan lägga däck vikter upp till kanten (en åt gången) tills hjulet snurrar helt jämnt, utan att dra åt sidorna.

tips och varningar


 • stället återanvända ventilkärnan från den ursprungliga reservhjul, använd en ny kärna och byta ut kärnan på resten av dina däck på samtidigt. Ofta, däck tappar luft och gå lägenhet. Detta är vanligtvis inte resultatet av en punktering, utan snarare en ventil kärna som har gått dåligt.
 • inte använder en hjulbalansering om du inte är säker på vad du gör. Om dina däck inte sätts in i maskinen på rätt sätt, kan det komma flygande ut och orsaka skada på dig.


 • Relaterade artiklar


  hur man justerar strålkastarna på en Pontiac Grand Prix
  Hur du använder bättringsfärg på ett fordon
  ta bort tjära från krom motorcykel ledningar
  hur du tar bort bränslefiltret från en mazda b3000 pickup
  hur du tar bort en grumlig yta på en vindruta
  hur man vinterförbereder en husbil
  hur man byter transmissionsolja i en Hyundai Accent
  hur man byter batteri i en Oldsmobile aurora
  hur du tar bort VW Beetle platser
  Vad är dubbade vinterdäck?