Fördelarna med vaxning bil

Fördelarna med vaxning bil

Tillämpa vax i en bil lack är ett effektivt sätt att göra färgen längre. Även om något tidsödande och arbetsintensiv, vaxning bil erbjuder långvariga fördelar till en exteriör som mer än kompenserar för de inblandade ansträngning. Nedan följer en kort lista över de många fördelar som vaxning en bil erbjuder

Shine och Gloss

Den naturliga glans och glans på färgen kommer tillbaka efter en vaxning. Medan hon tvättar en bil tar bort smuts, damm och skräp, vaxning det ökar utseende och utseende av dess färg genom vitalisering av färgen molekyler

Motstår Dirt

Vaxet stöter bort smuts väg, miljögifter och spillning träd. -som alla är främsta billack lagöverträdare. Ju mindre väg grime och miljömässiga skräp som fastnar på en bils lack ytan, renare bilen kommer att finnas kvar och lättare blir det att rengöra.

sön Fighter

bilvax rockar bilens färg med en skyddande barriär som motstår och avleder en solens ultravioletta strålar, som håller fordonets lack ser bättre under längre perioder. Solen är ökänd för att orsaka för tidig bärgningsfordon färg och skador.

Återställa Paint

Blek billack, vilket normalt är ett resultat av exponering för höga temperaturer, vanligtvis från solen men ofta från motorvärme (särskilt på motorhuven), ser livlöst och förlorar sin naturliga färg och glans. En vax päls kan återställa nästan normala färg och glans.

Vatten fläckar

Vatten platser är mindre benägna att bilda. Vattendroppar ofta form när områden av fångade vatten på eller runt en bil kropp formning eller gjutning fönster sippra ut och springa ner sidor av fordonets karosseri. Dessa pool i en nisch på färgytan och torr. En vaxad yta uppmuntrar vattnet formas till droppar, eller gel, och kör ner sidor av bilen och på marken.


Relaterade artiklar


hur man byter tändstift på en Saturn ar-serie bil
hur man ändrar mustang bromsbelägg
bil överhettning problem
hur man roterar radialdäck
hur man kan öka bränsleekonomi
hur man kan anpassa E36 strålkastare
hur man byter O2 sensor på en maxima
hur du tar bort skunk lukt från en bil
hur man väljer däck till din bil
typer av drivremmar