hur man rengör fogged strålkastare

hur man rengör fogged strålkastare

Foggy strålkastare ger inte så mycket ljus som de var avsedda att, vilket kan vara ganska farligt. Strålkastarna är belagda med ett tydligt lager färg, och denna färg kan bli gula med tiden, vilket gör att fogginess. Förutom att inte vara säkra, är detta också mycket oattraktiva. Du kommer inte att kunna torka dimman borta, och kommer att ta tid att rengöra strålkastarna och få dem tillbaka till deras ursprungliga skick

Du behöver:.
600-slippapper
. 1. 000-slippapper.
1. 200 slippapper.
Hink.
PlastX.
Trasa.
Mikrofiberduk.


1.
Blöt din strålkastare med vatten och börja slipa ner dem i en medsols rörelse med en 600-slippapper sandpapper. Se till att du gör ett grundligt arbete. Det bör ta minst 10 minuter för varje strålkastare. Ha en hink vatten till hands så att du kan hålla din sandpapper blöt -. Aldrig använda torr sandpapper
2
Skölj av din strålkastare och börja slipa moturs med en 1. 000-grus bit. sandpapper. Ständigt flyttar till en finare kvalitet av sandpapper kommer att få bort eventuella repor som produceras av tidigare betyget sandpapper. Återigen, sand varje strålkastare i ca 10 minuter och se till att sandpapper är våt.
3.
Avsluta klassificering med 1. 200 slippapper sandpapper när du har sköljt bort strålkastarna från att använda den 1000-slippapper. Använd en medsols rörelse och doppa sandpapper i hinken med vatten då och då för att hålla det fuktigt.
4.
Skölj strålkastarna bort. De kommer inte bra ännu. Låt dem lufttorka eller använd en mikrofiberduk.
5.
Placera en tesked PlastX på en trasa och gnugga på de strålkastare genom att flytta handen i en cirkel och tillämpning lite tryck. Gör ett litet område i taget. Sedan tillämpa mer PlastX till din trasa och arbeta på nästa avsnitt (se Resurser).
6.
Ge din strålkastare en slutlig polera med en mikrofiberduk. De kommer nu se så gott som ny och den gula dimman är borta.

Tips och varningar


 • Du kan alltid byta ut strålkastarna, men det skulle vara mycket dyrare.
 • Använd handskar vid slipning din strålkastare så du inte skadar händerna.


 • Relaterade artiklar


  hur man använder en hydrometer för batterier
  Hur fungerar bromsarna på en bil?
  hur man byter en slang servostyrning
  hur du ändrar bakljus på en Bonneville
  hur du tar bort den bakre stöt från en Lincoln Town Car
  hur man byter säkringar och invändiga belysningen på ett fordon
  hur är syntetisk motorolja gjort?
  hur du ändrar transmissionsolja och filter på Audi A6 quattro
  hur du ersätter bilens fördelarlock och rotor
  Hur O2-sensorer arbete?