hur man kan stoppa ett bälte skrika

hur man kan stoppa ett bälte skrika

Du dra i spaken eller vrid om nyckeln och medan motorn går, det finns en olycksbådande skrikande ljud någonstans under spinna av motorn. De flesta bälte skrik börja som en tyst pip och växa till en ihållande gnälla. Bältet försöker säga dig något
1.
Identifiera källan till bullret. Slå på motorn och lyssna. Om motorn är stora och har flera bälten, kommer lyssna hjälpa dig avgöra vilka bälte som orsakar Ruckus. Stäng av motorn och koppla ur den, om möjligt. Titta på bältet du misstänker gör ljudet. Kontrollampa tecken på en försämrad bälte omfatta grov eller slitna fläckar, bitar av gummi som är flagna och ett bälte som inte passar dess spår.
2.
Läs din instruktionsbok och besluta om du kan säkert och korrekt sätt ersätta bältet själv. Om inte, besök en kvalificerad mekaniker.
3.
Köp en rem. Om du inte kan hitta ett nytt bälte på din bildelar eller varuhus, kontakta en återförsäljare.
4.
bort den gamla remmen.
5.
Installera det nya bandet.
6.

Testa bältet. Medan motorn är avstängd, undersöka täthet och passar i bältet. Vrid motorn på, och se till att bältet är att vrida som det ska. Stäng av motorn och se om bandet har skiftat. Justera den nya remmen som behövs.

Tips och varningar


 • Den enda riktiga sättet att lösa ett bälte skrika är att köpa en ny rem. Kontrollera motorns garanti innan du undersöka den. Många garantier är ogiltiga så snart produkten är manipulerats. Olja inte bältet om inte din instruktionsbok råder dig till. Oftare än inte, inoljning bältet få den att glida.


 • Relaterade artiklar


  Hur fungerar en makt jobbar fönster regulator?
  hur man rengör vindrutor
  hur man hittar billiga begagnade bildelar
  hur du tar bort repor från plast stötfångare
  Hur en torr sump arbete glidmedel system?
  hur du tar bort röken lukt från bilen
  Orsaken till auto batteri korrosion
  Hur man testar termostaten i bilen för att se om den fungerar normalt
  vad är inblandad i en bil tune-up?
  hur man rengör massa sensorn luftflöde på en Mazda