hur man byter en BMW 745i glödlampan

hur man byter en BMW 745i glödlampan

BMW 745i använder ett speciellt xenonteknik gasfyllda glödlampan som ger en starkare, mer intensiv ljusstråle för ökad synlighet vid mörkerkörning. Den högre kvaliteten teknik bygger upp till 0,9 ström från BMW batteri som ökar intensiteten i glödlampan samt effektivitet. BMW 745i använder en enkel plug in system som låter dig ta bort och ersätta glödlampan lätt inom bara några minuter

Du behöver:. .
Ren och torr trasa


1.
Bestäm vilka glödlampan måste bytas på din BMW 745i och lokalisera svart plast på baksidan av strålkastare. Locket kommer att vara på insidan av motorrummet, precis bakom strålkastaren.
2.
Lossa plastkåpan på baksidan av strålkastare genom att försiktigt trycka ner den övre för att släppa flikarna som låser den på plats och flytta tillbaka locket. När plastlocket har lossnat från toppositionerna, dra upp att lossa locket från nedre slots och ställ luckan ur vägen.
3.
Leta reda på kontakten i ryggen av strålkastare och dra ur kontakten rakt ut. Tryck glödlampan i kontakten och vrid den tills du känner att släppa, ta sedan bort glödlampan ur kontakten.
4.
hantera den nya glödlampan genom att hålla glaset med en ren torr trasa och sätta i ny glödlampa i kontakten. Tryck lampan i kontakten och vrid tills du känner att det låser på plats.
5.
Sätt kontakten tillbaka till strålkastare, och sedan lägga plastskyddet över baksidan av strålkastare genom att sätta den nedre kanten av locket i spåren och sedan trycka ner och flytta luckan framåt tills den övre stiften fånga spåren ovanför luckan.
6.
testa den nya glödlampan på din BMW 745i genom att vrida på strålkastarna slås på och som bekräftar att ljuset fungerar. När du är nöjd att det fungerar korrekt, stäng av strålkastare stänga.

Tips och varningar


 • Var försiktig så att du inte vidrör glaset på den nya glödlampan. De oljor i dina händer kan få lökar att bränna ut snabbare.


 • Relaterade artiklar


  Hur fungerar en AC fungerar kompressor koppling?
  hur man rengör rustning allt bort glas
  hur man kan hoppa starta en Honda hybrid
  Vad händer när en kamrem går sönder?
  hur du lagrar ett bilbatteri
  hur du lägger hydrauloljan en 870 John Deere traktor
  Hur däcktrycksindikatorer arbete?
  hur man byter en stad bil bränslefilter
  hur du ändrar luftfiltret på en Ford E150 Econoline van
  hur man kan hoppa igång en bil