hur man byter dörr låskod på en Lincoln Navigator

hur man byter dörr låskod på en Lincoln Navigator

De flesta nyare Lincoln Navigators har en i alla väder knappsats under förarsidan exteriör dörrhandtag som kan användas för att låsa upp dörren utan nyckel. Det kan bara finnas två giltiga koder för knappsatsen: en är fabriken kod, som inte kan ändras, och den andra är en personlig kod, som kan ändras när som helst. Dessa instruktioner visar hur du anger eller ändrar den personliga koden
1.
Se till att du känner till för-programmerad kod dörrlås. Kontrollera den ursprungliga dokumentationen som följde med fordonet eller titta på den högra gasfjäder armen på den bakre luckan luckan. På båda ställena ska du se små vita etiketter med samma fem-siffriga fabrik kod som är tryckt på dem.
2.
Ange för-programmerad fem-siffrig kod på utsidan knappsatsen.
3.
Tryck på "1-2" på knappsatsen inom fem sekunder in i sista siffran i fabriken programmerade kod. Detta initierar koden-inställningsläge för den personliga koden.
4.
Ange din önskade femsiffrigt kod. Se till att du träffar varje knapp under minst fem sekunder att slå i ett innan det, annars kommer koden-inställningsläge automatisk avbryta.
5.
Titta och lyssna för dörren lås för att låsa och sedan låsa upp i snabb följd efter att du har angett den sista siffran på din personliga kod. Detta är signalen som den nya koden accepterades.


Relaterade artiklar


Hur portad gas mössor arbete?
hur de ska rikta strålkastarna
symptom på en dålig termostat i bilar
Hur man vet om en bil har en fabriksgaranti
hur man rengör förgasaren från en 2-takts motor
hur man hittar en liten luft läcka på dina däck
hur man byter bränslefiltret på en Dodge Avenger
hur man läser bildäck för däck ålder
hur man ladda ett K & N luftfilter
Hur är bensinmotorer gjort?