hur man ändrar torkararmarna

hur man ändrar torkararmarna

Torkararmarna är mycket pålitliga delar som sällan behöver bytas. Det enda som gör byte behövs är fysiska skador. Dessa skador cosists vanligtvis böjda armar, rostiga leder och spänning förlust på den inre våren. Något av dessa tillstånd kan orsaka dålig kontakt mellan torkarbladet och vindrutan glas

Du behöver:. .
Skruvmejsel
Wrench.

Avsmalnande Post TORKARARM Ersättning


1.
Identifiera denna typ av torkararmen av muttern som håller armen om torkar inlägget. Muttern kan döljas under lock som måste öppnas eller avlägsnas. Lyft eller bända täcka upp att exponera muttern. Det finns flera möjliga storlekar för denna mutter.
2.
Ta bort muttern helt. Det kommer att vända motsols för att lossa.
3.
Lyft upp på armen på vridningspunkten samtidigt vrida sida till sida något. Det kan vara nödvändigt att bända upp på armen så att den lossnar. Wrap en skruvmejsel med en mjuk trasa och använda detta för att bända upp på basen av armen.
4.
Installera den nya torkararmen i samma position som den gamla armen. Håll den stadigt och byt ut muttern. Dra åt muttern ordentligt. Dra inte åt, eftersom det är möjligt att skala eller bryta pivot inlägget.

Skjut Lock TORKARARM Ersättning


1.
Leta efter en liten flik bas av torkararmen att identifiera denna typ av torkararmen.
2.
Pivot torkararmen borta från vindrutan samtidigt som man försöker öppna bilden låset. Om låset inte är rostig, ska den öppnas med nageln. En skruvmejsel kan infogas mellan arm och lås flik för att tvinga den att öppna vid behov.
3.
Släpp torkararmen mot den öppna bilden låset. Lyft torkararmen bort inlägget.
4.
Byt torkararmen med den nya armen. Det kan kräva flera försök att anpassa armen i samma läge som den gamla, eftersom den räfflade på centrumlagret inlägget tillåter inte vrida armen att anpassa den. Det enda sättet att göra det är lyft, vrid den en aning, och placera den på pivot.
5.
Stänga fliken bilden låset för att slutföra byte.

tips och varningar


 • Markera platsen för torkarbladet på vindrutan innan en torkararmen. Detta kommer att hjälpa till att försäkra nya torkar färdas i samma båge som den gamla. Använd tejp, torr radera markör eller vax krita för att markera fönstret.


 • Relaterade artiklar


  Hur en bils trumbromsar arbete?
  hur man installerar en Dodge RAM 1500 bypass slang
  hur man rengör ansvarsfrihet på ett bilbatteri
  hur man tömma kylaren på en Jeep Grand Cherokee
  hur EGR ventiler arbete
  hur man kan kontrollera storlekar motorcykeldäck
  guide till hur en bilmotor fungerar
  hur man driver en i bilen växelströmsgenerator test på en Saturn S-serien bil
  vad skyddar bilvax?
  felsökning auto värmare