hur man byter ut en bil säkring

hur man byter ut en bil säkring

När hornet plötsligt slutar fungera eller någon annan elektrisk komponent har misslyckats, kan det vara en trasig säkring. Placering av trasig säkring i en bil och sedan ändra det är en ganska enkel uppgift

Du behöver:.
Säkring testare
Säkring avdragare.
Säkring av rätt förstärkare betyg.


1.
Lokalisera säkringen paneler. De är oftast sitter under instrumentbrädan i fordonet kabinen och under huven. Fordonsägaren handbok kommer att specificera platser gruppcentralen. Den ena under huven är för elektronik på motorn, medan panelen inne i kabinen avser belysning och fordonstillbehör.
2.
Bestäm och lokalisera vilken säkring behöver bytas ut. Använd en säkring testare att söka säkringen att avgöra om det verkligen har gått.
3.
Efter att kontrollera att säkringen verkligen är trasig, dra ut den ur säkringen panelen med säkring avdragare .
4.
Kontrollera att byta säkring är en korrekt angiven amp betyg och att det är samma typ som den som har gått. Med hjälp av säkring avdragare, tryck försiktigt nya säkringen i gruppcentralen.
5.
Kontrollera kretsen för att verifiera funktionalitet med ny säkring. Om ersatt säkringen går igen, finns det sannolikt underliggande problem i bilens elsystem.

Tips och varningar


 • Tänk kopplar bort bilens batteri innan du arbetar på säkringen panelen. Denna försiktighetsåtgärd kan förhindra misstag som använder de krockkudde.


 • Relaterade artiklar


  hur man byter kontakter bilbatteri
  hur luftfjädring fungerar
  hur man driver en i bilen växelströmsgenerator test på en Saturn S-serien bil
  hur man rengör den framför en bil
  hur man rengör läder fläckar på en bilbarnstol
  hur man läser siffror på bildäck
  hur man bestämmer storleken däck fälg
  hur man byter ett däck på en Dodge Durango
  ersätter spridare jeep bränsle
  symtom på dålig hjullager