hur du tar bort repor från plast stötfångare

hur du tar bort repor från plast stötfångare

Ta bort repor från plast stötfångare kan vara ett mycket dyrt om du tar den till en automatisk verkstad. Det finns ett sätt, men att ta bort dessa repor utan att ta bilen i och utan att köpa en massa dyra redskap eller utrustning. Följ dessa förslag för att snabbt och enkelt ta bort repor från plast stötfångare

Du behöver:.
Diskmedel och ren trasa
. Pappershanddukar.
Polering förening.
Klarlack.
Polering pad och borra.
Bilvax.
Måla färgpenna (matchande ditt fordon).
Spetsig konstnär pensel.


1.
Rengör området runt scratch med diskmedel för att avlägsna all smuts eller yta vax. Du kan behöva använda en trasa virad runt ett finger för att komma in i grunden. Skölj tvål av helt. Torka ytan torr med hushållspapper innan du fortsätter.
2.
Undersök scratch. Om du kör toppen av nageln över noll och en nagel fångster i spåret när du skrapar den över, är scratch djup. Om nageln inte fånga, är scratch ytlig.
3.
Fix en ytlig repa genom att helt enkelt polering det med en putsning förening. Fäst buffert pad till i slutet av din borra på posten som kommer på bufferten pad. Tillämpa polering sammansatta till bufferten pad och sedan polera jämnt ut scratch. Måla på vissa klarlack om det finns en vit linje runt scratch. När klarlack torkar, polera och vaxa bilen som vanligt.
4.
Fix en djup repa genom att lägga ett tunt lager av färg från en färgpenna till scratch. Om du använder pensel applikatorn i stället för pennan, köpa en fin pensel för att styra färgen. Tryck pennan inåt på en annan plats än bilen så att färgen börjar komma ut. Se till att köpa rätt färg färg genom att leta efter färgkoden på din bil och matchande koden till rätt färg pennan (se Resurser).
5.
Kontrollera att repa är helt täckt av färg. Använd gnugga förening för att jämna ut färgen efter att den torkar. Lägg ett lager klarlack och polera det efter klarlack torkar. Buff och vax som vanligt.

Tips och varningar


 • För bästa resultat, hålla färgen i solen tills det härdar. Arbetet med bilen på en plats som är skyddad från smuts och damm.
 • diskmedel kan skada din avsluta eller färgen (om den är i dåligt skick). Se till att färgen appliceras i en väl ventilerad plats. Skyddsglasögon. Läs och följ alla instruktioner som följer med verktyg, substans (er) och vätskor som du använder.


 • Relaterade artiklar


  hur man installerar navkapslar på en 2003 chevy Tahoe
  hur djupt rengöra din golvmattor
  hur man kan bli av myror i fordon
  Hur aluminium hårt rör arbete?
  hur man byter olja på en Mercedes diesel
  hur du tar bort dörrpaneler på en Saturn Outlook
  bilbatteri korrosion behandling
  hur du tar bort den bakre stöt från en Lincoln Town Car
  hur man kan anpassa Volkswagen strålkastare
  radiator VVS grunderna