hur man byter en strålkastare på en Acura RSX

hur man byter en strålkastare på en Acura RSX

Den Acura RSX strålkastare har speciella Angel Eyes projektor strålkastare som ger en mycket ljusare och direkt ljusstrålen för bättre körning synlighet. Strålkastarna har en speciell alternativ som kan tillåta att det växlas mellan automatisk och manuell användning. Du kan ändra strålkastare på din Acura RSX på bara några minuter utan problem, vilket besparar dig kostnaden för arbetskraft. Priset på den glödlampan är minimal och kan hittas på alla lokala bilindustrins leverantörer eller varuhus

Du behöver:.
Hylsnyckel.
Skiftnyckel istället.
Ren trasa.


1.
Reda på vilka strålkastare på din Acura RSX måste ersättas och lokalisera den elektriska kontakten bakom strålkastaren, inne i motorrummet. Om du ersätter strålkastare på förarsidan, använd en skiftnyckel för att lossa bultarna som håller vindrutetorkare vätska tanken på plats. Om det är på passagerarsidan, använd en skiftnyckel för att lossa batteriet fästet.
2.
Hitta den elektriska kontakten som är ansluten till baksidan av strålkastare som behöver bytas ut . Ta tag i kontakten och dra försiktigt i kontakten rakt bakåt för att ta bort kontakten från strålkastaren.
3.
Leta weatherstripping som går runt läppen av eluttaget och försiktigt dra i weatherstripping bort pluggen. Ställ bit weatherstripping åsido för att användas när du byter kontakten i strålkastaren.
4.
Skjut fjäderklämman på kontakten ur vägen och ta sedan glödlampan ut av pluggen. Använd en ren trasa för att hålla den nya glödlampan och placera den inuti strålkastare kontakten.
5.
Placera fjäderklämman tillbaka över glödlampan för att hålla den på plats. Placera weatherstripping tillbaka runt läppen av pluggen.
6.
Anslut den elektriska kontakten på baksidan av strålkastaren och kontrollera att det är secure. Put batteriet eller vindrutetorkare vätska tanken tillbaka på plats och fäst dem med konsoler.
7.
Vrid strålkastare växla i din Acura RSX på att kontrollera strålkastarna fungerar och sedan stänga av det när du har bekräftat glödlampa fungerar.

tips och varningar


 • Var noga med att hålla den nya glödlampa med en ren trasa när du sätter in den i kontakten. De oljor i fingrarna kan orsaka glödlampan att bränna ut snabbare.


 • Relaterade artiklar


  hur man gör en tråd veck om allt fordonsindustrin
  hur man byter PCV ventil i en Lincoln Town Car
  hur du ändrar din olja
  hur man byter olja på en 220 kawasaki Bayou
  hur man extraherar de diagnostiska koder från en Chrysler bil
  hur man byter en radiator avluftningsventilen
  hur du tar bort repor från krom stötfångare
  hur en Nissan makt fönster relä fungerar
  hur man tråd ett flak släpvagn
  hur ändrar tändstiftet i en gas golfbil