hur man ändrar mustang bromsar

hur man ändrar mustang bromsar

I början av 2000-talet, fick Mustang en makeover med en annan kaross och större kontroll av föroreningar. Med förbättringsprojekt i styling kom ett förnyat intresse för bilen. Tack vare dagens längre livslängd broms material, det finns väldigt lite underhåll som behöver göras för att Mustang är allt-hjuls skivbromsar. Kommer dock då och då bromsarna behöver ändras. För de flesta hem mekanik, kommer denna process att vara relativt enkel och okomplicerad
1.
Park Mustang på en plan yta och skjut domkraften under främre förarsidan däck. Använd en klack skiftnyckel för att lossa muttrarna och sedan jack bilen upp så att hjulet är uppe över marken.
2.
Skruva loss muttrarna resten av vägen och drar hjulet bort av hjulbultar. Använd hylsnycklar att ta bort de två fästskruvarna (en på ovansidan och en på undersidan) på bromsok under hjulet.
3.
Använd tång för att dra de gamla bromsbeläggen ur bromsok, sedan in nya. Skjut bromsok tillbaka över skivan och montera den med bultar.
4.
Skjut hjulet på plats igen, dra ner muttrarna och sänka bilen ner från att domkraften . Upprepa steg 1 till 4 för de återstående tre hjul.

Tips och varningar


 • att göra det lättare att ta bort bromsok och kuddar, skruva av locket på bromsen vätskebehållare. Kom bara ihåg att bygga tryck tillbaka upp i systemet genom att pumpa på bromspedalen några gånger efter stängning av locket.


 • Relaterade artiklar


  hur man installerar en Reese dragkrok
  hur ändrar motorns kylvätska i en Cheva kavaljer
  hur man dumpa avfallet uttag på en RV
  hur du lägger hydrauloljan en 870 John Deere traktor
  hur en blyackumulator fungerar
  hur man kan spara bränsle under sommaren
  hur du tar bort rost från en motorcykel kedja
  hur man rengör insidan av en bil vindruta
  förgasaren grunderna
  hur man kan eliminera motorcykel sadelväska rynkor