hur du tar bort skunk lukt från en bil

hur du tar bort skunk lukt från en bil

Om du nått en skunk på vägen, eller en skunk förbi din gård helt enkelt valde att spraya din bil, kan lukten vara överväldigande. Till skillnad från vissa lukter, som vanligtvis kan försvinna efter ett par spritzes med Deodorizer, dröjer skunk spray lång och tycks genomsyra allt. Lyckligtvis, även om det är en svår lukt att ta bort, är det inte omöjligt. En bra grundlig rengöring och rätt typ av luktborttagningsmedel kan hjälpa eliminera skunk lukt från bilen

Du behöver:.
Bilschampo
. Trädgårdsslang.
Tire renare.
Renare säker för instrumentpaneler.
Svampar.
Nature's Miracle Skunk lukt borttagare, Skunk Av eller liknande produkt.
Air Deodorizer.
Aktivt kol.


1.
Tvätta utsidan av bilen med en trädgårdsslang och en svamp indränkt med bilschampo. Om inte en skunk kröp i bilen och sprutade inne bara, är chansen att han sprayade utanför. Rengör däck med däck renare.
2.
Öppna alla bilens dörrar att få så mycket frisk luft i som möjligt. Bara detta kommer att hjälpa skingra några av lukt. Ta ut alla mattor och andra lösa föremål. Du kan tvätta dem separat efter större invändiga ytor har rengjorts.
3.
Rengör instrumentbrädan med instrumentbrädan renare eller vatten och tvål. Torka det bra med en svamp. Torka försiktigt ner ratten också. Även om skunk var inte i närheten detta område av bilen tenderar skunk lukt ska genomsyra allt.
4.
Ansök skunk lukt borttagare till alla bilklädseln (du kanske vill testa den på dörren-sidan av sätet OT första se till att det inte missfärga tyget). Dessa är sprejas på eller svamp på, beroende på märke. De flesta skunk lukt produkter tillämpas full styrka, och inte utspädd med vatten.
5.
Spraya eller svamp på skunk lukt borttagare till bilens mattor. Kom också ihåg att torka av alla konsoler och armstöd. Låt bilen torka i en timme. Håll dörrar, eller åtminstone fönstren, öppen för luft ut.
6.
Spray en luft Deodorizer hela insidan av bilen. Innan natten, rulla upp fönstren större delen av vägen (för att hålla andra djur ut ur bilen) och placera två skålar av aktiverat kol i bilen. Lämna dessa i bilen över natten.

Tips och varningar


 • Djuraffärer leverans brukar bära skunk lukt borttagare. Vissa hem förbättring butiker och hårdvara gör det. Aktivt kol skiljer sig från den kol du använder på grill. Du kan ibland hitta aktivt kol i foder och utsäde butiker. Större återförsäljare och byggvaruhus får också utföra den här produkten. Om du körde över skunk, eller det sprutade undersidan av bilen för någon annan orsak, kan du ha en svårare tid att bli av med lukten-men med tiden kommer lukten försvinna.
 • Undvik att inandas luktborttagningsmedel. Kontrollera att du har gott om luftflöde vid rengöring inne i bilen.


 • Relaterade artiklar


  hur man vaxa en bil med ett ultimat detaljer maskin av Porter-kabel elektriska buffert
  hur man kan hoppa igång en bil
  vad som orsakar en bil fönster att krossa?
  hur man förlänga livslängden på din bil
  hur man byter en Cheva Tahoe kupéfilter
  hur man hittar en EGR-ventil på en Ford lastbil
  hur bilen sprayfärg delar
  hur man byter bakre spiralfjädrar
  hur du tar bort veck från en läder bilbarnstol
  hur du justerar förgasare