hur du tar bort en låsning hjulmutter

hur du tar bort en låsning hjulmutter

Låsbultar är ett bra sätt att hålla dina fälgar säker. Metoden kontur här inte kommer att kräva särskilda hjul verktyg mutter borttagning. Istället handlar den här metoden bara vardagliga verktyg som de flesta gör-det-själv mekaniker kommer att ha i sitt garage

Du behöver:.
Sockets
Krafthylsor.
Impact pistol eller Ratchet.
Breaker bar (om du använder Ratchet).
Gummihammare eller hammare.


1.
Få din uppsättning krafthylsor ut och hitta ett som passar fint på din låsratten mutter. Det bör vara en mycket nära passform, uttaget ska vara bara en aning för liten för att passa in det ordentligt
2
Ta en gummihammare och banka stickkontakten på muttern. . . Nästan alla muttrar är tillverkade av ett mycket mjukare legering än härdade krafthylsor, så muttern kommer att deformera till uttaget innan uttaget kommer att deformera till muttern. Det bör inte skada på din socket. Muttern kommer fortfarande att kunna återanvändas, det bara kommer inte att "låsa" längre. Om du använder vanliga socklar som inte är härdade, påverkat uttag, kan lätt uttag skador uppstå.
3.
Använd en effekt pistol i omvänd ordning. Använda en effekt vapen fungerar bra, eftersom effekterna kommer att hålla kontakten ordentligt i muttern. Om du inte har en inverkan pistol, använd ett vanligt spärrskaft. Du kan behöva ansluta en brytare bar till den för att få tillräckligt med inflytande.

Tips och varningar


 • Om du har svårt att hitta ett uttag som passar, Prova att använda metersystemet uttag, som kommer i en större mängd olika storlekar. Försök också både 6-punkt och 12-punkt uttag. Efter att ha avlägsnat din Låsbultar, ersätta dem med nya.
 • Använd inte WD-40 eller liknande smörjmedel till området, detta kan leda till att uttaget att glida och behöver bara tvättas bort. Denna metod bör inte orsaka någon fälg skador, men motion sunt förnuft. När du är osäker, ta den till ett garage, eftersom de flesta varje garage har en verktygslåda särskilt för denna uppgift.


 • Relaterade artiklar


  symptom på bränslepump fel
  hur man byter en stuga luftfilter på en Honda
  Vilka är orsakerna till att en övergång solenoid fel?
  tar ut papper Färgtoning
  hur du kontrollerar bilens vätska Vindrutespolare
  hur EGR ventiler arbete
  ta bort den bakre vindrutetorkare på en Cheva banbrytande
  Hur däcktrycksindikatorer arbete?
  hur bilbatterier arbete
  hur du tar bort en Ford pickup baklucka