hur du tar bort PET lukt från en bil

hur du tar bort PET lukt från en bil

Någon som äger en hund vet hur de älskar att åka i bilen. Du kan se hur glada de blir med huvudet ut genom fönstret och dregla gå över hela sidan av bilen. Det enda verkliga problemet med detta scenario är att efter ett tag bilen kan börja lukta anmärkningsvärt lik din hund
1.
Att bli av att doggie lukt kan utföras på bara några få enkla steg. Du måste få tag på AA vakuum, ett ludd rulle, några tejp, några Armor-All våtservetter och en ask bakpulver.
2.
Ok, måste du först att dammsuga hela insidan av bilen. Det är bäst om du kan göra detta hemma i stället för en bensinstation eller biltvätt så att du kan ta dig tid och eftersom du kommer att behöva vakuum igen innan dessa steg är klara.
3.

Nu när du har slutfört den inledande dammsugningen är det dags att greppa ludd rullen. Ta ludd rullen och gå igenom alla Insidan av bilen i ett försök att ta bort alla djurhår kvar av din bästa vän. Glöm inte taket!
4.
Din nästan klar! Dra nu av en bit av silvertejp cirka åtta inches lång och vik den över så den klibbiga sidan är vänd utåt. Nu håller de två ändarna tillsammans så att du i princip har gjort en klibbig munk. ) Sätt handen innanför klibbiga donut hålet och packa på alla områden i bilen som har hår eller ludd som ludd rullen inte bort

5.
Nu när vi har tagit bort alla de otäcka hundhår och ilska vi behöver för att neutralisera och kvardröjande lukter. Öppna rutan för bakpulver och stänka generöst hela bilen. Undvik att damm genom att skaka lådan försiktigt och bara några inches från mattan ytan. Stäng bilen dörrar och fönster och låt det sitta ett par timmar, gärna över natten.
6.
Nu du har tagit bort allt hår och mjäll och neutraliserade eventuella kvarvarande lukt med bakpulver. Så gå ut i vakuum och få arbeta avlägsna allt som bakpulver. När du väl få det hela sugas ut använder Armor-All våtservetter för att torka ner alla hårda ytor och ta bort eventuellt damm som skapats av bakpulver. Nu sätter din lilla Precious i en bilbarnstol och hon kommer inte att dregla över hela sidan av bilen!


Relaterade artiklar


hur krockkudde boggifjädring
hur man kan anpassa en Mikuni förgasare
Hur identifiera och byta ut bilens gaspedal pump
hur man byter en syresensor på en Dodge Stratus
hur man justerar strålkastarna på en Pontiac Grand Prix
Hur fungerar en bensinmotor?
hur man vaxa en bil med ett ultimat detaljer maskin av Porter-kabel elektriska buffert
hur du håller din bil grön
hur man byter kontakter bilbatteri
hur du tar bort regn x