Hur man använder en flaska jack

Hur man använder en flaska jack

En flaska Jack är en kompakt hydraulisk kolv som är i form av en liten flaska, men den har kapacitet att lyfta extremt tunga föremål, inklusive bilar. Stor omsorg och försiktighet bör tillämpas vid användning av en att hissa tunga fordon eller andra objekt. Domkraften bör placeras på fast jämnt underlag för stabilitet. Placeringen av kolven RAM till objektet är viktigt, för att inte skada objektet, eller att skada några komponenter. Hänvisa till bruksanvisningen för din bil för trygg och säker lyftpunkter, och hänvisar till bruksanvisningen till domkraften innan den används.

Du behöver:
Resolve Triple Action renare plats matta (eller någon annan vanlig matta plats renare)
. Svamp.


1.
Vrid kolven RAM moturs för att gänga ur hålet i uttaget. Kolven med stans går ur tråden och låter dig mer höjd för domkraften, om så önskas. Justera höjden på kolven RAM med denna metod.
2.
Placera ventilen i botten av domkraften. Det är en liten platt skruvlock anordning som håller trycket i hydraulkolv i låst läge, och sedan släpper det hydrauliska trycket när de öppnas. Använda toppen på domkraften hantera som en nyckel för ventilen, vrid den medurs tills den sitter fast. Domkraften är nu i låst läge, och kommer att tillåta kolven RAM att höja.
3.
Placera handtaget eller handtagsenheten (ibland finns en tvådelad handtag för hävstångseffekt ) i pumpaxeln.
4.
Pumpa handtaget upp och ner. Varje gång pumpaxeln rör sig i nedfällt läge, väcker hydraulkolv av domkraften. Se till att kolven RAM placeras försiktigt om att lyfta ett fordon. Sub ramar eller skivor rocker ett fordon får inte bära upp vikten av fordonet vid upp, och kunde kollapsa, orsakar skador på bilen eller kroppsskada.
5.
Fortsätt att pumpa handtag i pumpaxeln, tills kolven RAM har uppnått önskad höjd.
6.
Ta bort handtaget från pumpaxeln och placera spetsen tillbaka till ventilen när redo att sänka domkraften. Vrid ventilen moturs så långsamt som möjligt att sänka fordon eller föremål. Att öppna ventilen snabbt kommer att resultera i att släppa kolven snabbt, och kan skada fordon eller föremål, eller orsaka kroppsskada.

tips och varningar


 • Lyft alltid ett fordon på en nivå och markbeläggning när du använder en flaska jack. Se alltid till att fordonet är i växel eller park och parkeringsbromsen är ansatt när du använder en flaska jack. Om tillgängligt, placera en kil däck på motsatt axel den du lyft.


 • Relaterade artiklar


  hur du tar bort snurra märken från en vindruta
  hur man programmerar en Nissan Keyless fob inträde nyckel fjärrkontroll
  hur du tar bort en fläck rost från en bil
  hur man fixar en fast bakluckan
  hur man får bättre gas körsträcka i en Jeep Wrangler
  hur man byter en Lincoln bränsle Town Car pump
  hur man tjänar pengar fastställande & säljer bilar
  hur man byter bilbatteri i en BMW
  hur man kan vara cool i en varm bil
  hur du hämtar diagnostiska koder från GM fordon