hur man tvättar en bil utan en slang

hur man tvättar en bil utan en slang

Det är något med sommartiden som får oss att vilja tvätta våra bilar. Kanske är det kul med att använda kallt vatten en varm dag vilket gör det till ett utmärkt sätt att svalna. Eller kanske är det bara en önskan att ta bort djur och element natur som gör oss tvätta våra bilar. Oavsett anledning, kan du lättare tjänstgöra biltvätt om du har rätt utrustning: hink, svamp eller trasa, vätska biltvätt tvättmedel och trädgårdsslang. Men vilka alternativ har du att tvätta bilen hemma om du inte har en plats att koppla in en slang, som om du bor i en lägenhet

Du behöver:?
Tomma mjölk contaners.
Flera trasor.
Bil tvättmedel.


1.
Om möjligt, vänta tills det regnar (men inte lättar) för att få en assist från naturen för att hjälpa till våt och skölj bilen. Utan regn, kommer du behöver transportera behållare med vatten på din bil. En skopa kan vara slarvig, vattenstänk ut som du tote det från din lägenhet till bilen. Istället för en hink med vatten, fyll ren plast gallon, som mjölkkartonger, med vatten. Förutom vattnet, behöver du flera stora trasor eller stora svampar och biltvätt tvättmedel. När trasan /svamp blir smutsig, kommer du inte att skölja det. Istället kommer du ta en ren trasa eller svamp, alltså orsaken till erhållande av flera trasor eller svampar.
2.
Om du inte har ett hjul bärare, som en livsmedelsbutik transport eller till och med en pakethållare, måste du antingen göra flera resor för vatten eller så kan du tvätta bara en del av bilen i taget. Till exempel kan du börja med taket och fortsätt med huva och främre dörrarna tills du får slut på vatten och sedan sluta. Senare samma dag eller annan dag, kan du tvätta en annan del av bilen.
3.
Ringla några droppar av biltvätt tvättmedel på taket. Öppna en av gallon vatten behållare och medan du håller trasa eller svamp över fuktad tvättmedel, långsamt häll vatten på trasan /svamp att blöta den. Gnid trasan /svamp i fuktad rengöringsmedel och börja tvätta ytan. Fyll på tvättmedel och mer sparsamt med vatten om det behövs. Använd vatten från behållare att skölja taket, dra nytta av fallande vatten och skum för att tvätta fönstren.
4.
Det är viktigt att skölja bort tvättmedlet, så om du inte har mycket vatten kvar, antingen sluta tvätta eller få mer vatten. Fortsätta processen med hjälp av minimal rengöringsmedel (droppar) och vatten som du tvättar en sektion i taget.


Relaterade artiklar


hur man rengör din bil
Hur vet man att en värmare kärna är ansluten
hur man använder en iPod i bilen
hur man väljer vilken grad av motorolja att använda
hur du tar bort en dekal från en bil
hur man byter hjullager på en Mazda
hur man hittar billiga begagnade bildelar
hur man rensa luften från en automatisk kylsystem
Hur fungerar en prestanda chip?
hur man rengör krom mag hjul