hur man använder tång säkerhet tråd

hur man använder tång säkerhet tråd

Områden i din motor som tål höga halter av stress och vibrationer, som överföring, men som har små medel tillgängliga för dig att låsa bultar på plats, är platser där du vill använda säkerhet tråd. Säkerhet tråd kan skapa spänning som krävs för att låsa en bult på plats och hindra den från att arbeta gratis. Att lära sig använda säkerhet tråd tång gör att fästa tråd en snabb och enkel process. Utformats särskilt för detta användning, säkerhet tråd tång är enkla att använda när du vet vad du ska göra.

Du behöver:
Säkerhetsvajer tång
. Säkerhet tråd.


1.
Hjälp i framkanten av säkerhet tång, skära en längd av säkerhet tråd som kommer att vara tillräckligt lång för att slinga runt både skruvskallar och något överlappning . I framkanten av tången ligger direkt bakom platt grepp av huvudet. Det är en lätt deprimerad plan yta att när du placerar kabeln mellan kanten och trycka handtagen avslutat kommer att skära kabeln.
2.
Linda säkerhet kabeln runt skruvarna så att de två trådändarna möts i mitten. Det bästa sättet att bild detta är att föreställa sig att bultarna som remskivor och tråden som "bältet" du är omslag runt dem. Du vill att kabeln till en ögla eller band som förbinder de två huvuden.
3.
Öppna handtagen på din tång säkerhet tråd något och placera båda ändar av kabeln mellan greppet om huvudet och trycka handtagen stängd. Lås handtagen genom att trycka en gång ordentligt igen, kommer du att känna och höra hanterar låsning.
4.
Håll tången stadigt och dra upp på mitten knappen, kommer detta att aktivera fjäderbelastade spole och snurra trådarna tillsammans.
5.
Tryck tillbaka ratten i att släppa på spänningen och dra tillbaka ut igen för att lägga en annan twist. Upprepa detta tills tråden är vriden helt. Tryck på handtagen tång igen för att frigöra säkerheten tråd

tips och varningar


 • Områden som omfattas av säkerheten tråd dessutom innehålla. Den stötta bultar på små flygplan, sidhuvud bultar, externa landning bultar redskap och bultar fjädring på bilar.
 • Testa din tråd efter att det har tillämpats och se till att det inte kommer att falla av bultar, om tråden inte är ordentligt sträckt det kan lossna och falla in i en verksam del av motorn och orsaka en säkerhetsrisk.


 • Relaterade artiklar


  Hur termostater arbete?
  hur hävert gas från en gräsklippare
  hur man ladda ett batteri Gell
  Hur fungerar ett vakuum fungerar broms booster?
  hur man byter en stuga luftfilter i en Toyota FJ Cruiser
  bort dörrpanelen från en vw tdi
  orsakerna till auto batteri korrosion
  bil överhettning problem
  hur man använder en hydrometer för batterier
  hur man använder ett sug avdragare stil buckla