hur du tar bort taggar från en registreringsskylt

hur du tar bort taggar från en registreringsskylt

Registreringsskylt registrering klistermärken är utformade för att aldrig tas bort för att förhindra stöld, så vad som verkar som en enkel uppgift kan ofta vara frustrerande i praktiken. Men med lite tålamod och rätt verktyg, kommer du att kunna ta bort en tagg från en registreringsskylt på cirka 20 minuter

Du behöver:.
Rakblad färgskrapa
. Nål-tång.
Hårtork.
Bomullspinnar.
Goo Gone eller Lift Off.


1.
Håll ett rakblad färgskrapa nästan parallellt med ett hörn av klistermärke, och tryck och vicka tills du får bladet under alla av klistermärke: s lager. Arbetet bladet fram och tillbaka tills du inte längre kan föra den framåt.
2.
Värm dekalen är självhäftande med fön inställd på hög i flera minuter, var noga med att inte röra vid plåt eller dekalen med fingrarna (de kommer att vara mycket varm). Skjut sedan rakbladet längs undersidan av viseringsmärket kant, hålla kniven parallellt med plattan för att undvika repor.
3.
Applicera Goo Gone (se Resurser) eller någon annan självhäftande remover frikostigt runt kanterna och under dekalen med en bomullspinne. Låt den ligga i blöt i några minuter, sedan ansöka igen. Skjut rakbladet under kanterna och fortsätta att arbeta fram och tillbaka att gradvis släppa limmet.
4.
Använd nål-tång för att få grepp om den nu lös kant klistermärke stack, och dra försiktigt tillbaka, att tillämpa mer Goo Gone eller värme till lossa kanterna som du drar.
5.
Torka alla spår av lim och självhäftande remover med varmt såpvatten eller ammoniak-baserade fönster och torka väl innan du lägger ett nytt märke på plattan.


Relaterade artiklar


Hur man testar en fläkt modulen motorstyrning
hur man kan kontrollera oljenivån på en Saturn L300
hur buff bilar
Syftet en kamrem
hur att renovera bilbatterier
hur man kan anpassa Volkswagen strålkastare
hur man roterar radialdäck
luftfilter fakta
tecken på problem kuggremmen
hur man torkar bilen som ett proffs