hur du tar bort fotpinnarna

hur du tar bort fotpinnarna

Ju mer du engagerar dig i ridning din motorcykel, oavsett om njutning eller som en sport, desto mer kommer du att inse att byta lager delar med eftermarknaden de kan hjälpa till att öka dina prestationer. Något så enkelt som att ändra fotpinnarna på din cykel kan öka din luta gränsen och göra cykeln snabbare på spåret

Du behöver:.
Hacksaw
Fin tand stål bågfil.
Hylsnyckelsats.
Liten skiftnyckel istället.


1.
Se till att din cykel är på en plan yta med cykelställ ner och framdäcket förvandlats till de magra på cykeln. Detta kommer att hjälpa till att hålla cykeln stabil nog för dig att ta bort fotpinnarna.
2.
Leta bulten som håller den befintliga footpeg på cykeln. Om det är en standard bult och mutter fastsättning, fortsätta till steg 3. Om din OEM footpeg är fäst med ett nit, sätta en fin blad tand metall i en liten bågfil och skär niten huvud bulten. Ta bort bulten och dra footpeg från ramen.
3.
Välj ett uttag som passar och sätta ett uttag på varje bulten eller muttern, se till att det sitter tätt och du har utrymme att arbeta hylsnyckeln. Fäst en liten skiftnyckel till den andra änden. Håll månskäran för att förhindra detta syfte från att flytta och använda uttaget och skruva bort skruven. Ta bort bulten och dra footpeg från ramen.

Tips och varningar


 • Om du har svårt att skjuta bulten från ramen, eller om din cykel är äldre och muttern är rostig på bulten, spraya lite WD-40 på bulten och låt det sitta i 10 minuter innan du försöker att ta bort bulten igen. Detta kommer att ge smörjmedel tillräckligt med tid att arbeta sig in i trådar och axeln.
 • försiktig när du bryter bulten gratis. För mycket press på skiftnyckel eller en skarp, skakningar rörelse kan leda till att cykeln faller över på dig. Om bulten inte går lätt sönder och har en hjälpare stadig ramen genom att hålla styret medan du bryter bult.


 • Relaterade artiklar


  hur man installerar en insynsskydd
  hur du tar bort och ersätta kupéfilter på en 2002 VW MK4 Golf TDI
  hur man förlänga livet på bilens automatlåda
  hur man byter chock bussningar
  hur du tar bort anodisering
  hur man vaxa en bil med en buffert
  hur man mäter längd motorcykel kedja
  Hur börjar reaktorer arbete?
  Hur däck pumpar arbete?
  hur du lägger kylvätska till en Kawasaki Vulcan 500