hur man installerar spotlights

hur man installerar spotlights

För vissa människor, med extraljus på bilen är en nödvändighet, eller åtminstone, bekvämt. En typ av ljus som blir användbart är en spotlight. Dessa lampor är monterade på sidan av bilen och tillåter dig att ha en mer kontrollerbar och fokuserat ljus på natten. Dessa lampor blir till hjälp när de letar efter någon eller något i mörker eller när du försöker hjälpa någon vars fordon har brutit samman. Dessa ljus är inte svårt att montera på din bil eller lastbil

Du behöver:.
Spotlight kit.
Wire.
Drill.
Säkring, minst 15 Watt.
Avisoleringstänger.
Switch.
Kontakter.
Wrench.


1.
Separat alla delar av din spotlight kit. Vissa satser är små verktyg, tråd och skruvar.
2.
Koppla ditt bilbatteri. Kom ihåg att koppla bort minuspolen först.
3.
Hitta tråd som har en säkring inbyggd i det och band i slutet av kabeln närmast säkring. Kläm terminalen kontakten som följde med ditt kit till din tråd.
4.
Anslut samma kabel till batteriet på bilen genom att strippa i andra änden och vira den runt inlägget. Kör denna tråd på insidan av bilen till den plats där du vill att byta till monteras. Anslut sedan kabel till den positiva stift på baksidan av switchen. Montera omkopplaren på en lättillgänglig plats.
5.
Ytterligare en kabel från marken stift på en övergång till en omålad plats på bilens ram.
6.
Bifoga en annan kabeln till den sista stift kvar på strömbrytaren. Kör den här tråden till baksidan av ljuset och ansluta den till gul, vit eller blå tråd som kommer på baksidan av ditt ljus.
7.
Borra hål i bilen som motsvarar strålkastarljuset där du vill montera strålkastarljuset på din bil. Normalt en spotlight monteras på dörren i närheten av backspegeln. Bolt ljuset till bilen med den hårdvara som i ditt kit.
8.
Anslut den svarta kabeln som kommer ut ur ljuset till en annan omålad del av bilens ram till jord det. Anslut batteri och testa ljuset.

Tips och varningar


 • Se till att du alltid har batteriet i din bil kopplas ur medan du arbetar med ledningarna. Detta kommer att rädda dig från säkringar och skador.


 • Relaterade artiklar


  Hur vet man att en värmare kärna är ansluten
  hur man renovera ett batteri golfbil
  hur man lägga glasfiberväv
  hur man byter broms glödlampa på en Lexus 400
  vad som orsakar kopplingar för att bränna?
  hur man hittar en EGR-ventil på en Ford lastbil
  Hur komprimera fjädrarna
  hur till check transmissionsolja i en Toyota 4runner
  Vilka är orsakerna till att en övergång solenoid fel?
  hur man återställer datorn på en Hyundai Santa Fe