ta bort den bakre vindrutetorkare på en Cheva banbrytande

ta bort den bakre vindrutetorkare på en Cheva banbrytande

problem

Den bakre torkarbladet och arm på Chevy Trailblazer har en historia av att inte fungera som det borde, och Chevrolet konstruerade en förbättrad version för 2007 och upp modeller. För Trailblazers tillverkade före 2007 erbjöd företaget en konverteringssats till 2007 torkararmen och blad. Problemet med det ursprungliga bladet var att den inte torka bakrutan ordentligt och ofta blev dåligt, och det gjorde inte plats ordentligt mot armen-stop i läge OFF.

Lösningen

konverteringssats är tänkt att ta bort hela ursprungliga torkararmen genom att lyfta ned basen på armen uppåt (bända upp det med en skruvmejsel) för att exponera fästmuttern. Ta bort muttern släpper armen och det nya kan sedan placeras på torkararmen spindeln, och muttern bytas. Den ersatte även rampen och stoppa i den ursprungliga armen för att passa nyare armen.

Torkarbladet

torkarbladet kan lätt bytas ut utan att ta bort armen. En låsning krok-formad klippet är beläget i centrum av bladet hårdvara. En release flik, som är en del av torkarblad låsanordning trycks uppåt medan du håller torkararmen bort från bakrutan. Torkarbladet är sedan dras ned mot längden på torkararmen för att låsa upp och släppa det från torkararmen kroken. Ett nytt blad kan enkelt halkade på, och det själv-låser gång på plats.


Relaterade artiklar


hur man rengör säkerhetsbälten i en bil med läder säten
hur man installerar ett filter på en Pontiac G6
hur du ändrar termostaten på en Toyota Paseo
hur man byter en bakre bakljus
hur man polera upp ett lager vax på en bil
hur du kontrollerar bilens batterivätska
hur buff bilar
hur du tar bort stötfångaren klistermärken av plast
hur du tar bort ett bakhjul på en Honda Shadow sabel
hur du förbereder din bil på sommaren på ostkusten