hur ändrar aktern i en Jeep Grand Cherokee

hur ändrar aktern i en Jeep Grand Cherokee

En Jeep Grand Cherokee's automatlåda använder en treväxlad omvandlare element vridmoment i kombination med en hydrauliskt styrd treväxlad och omvänd planetväxel tåg. Transmissionens vätska cirkulerar i hela transmissionen och momentomvandlare att överföra makten som motorn till bakhjulen. Gamla transmissionsolja kan dramatiskt påverka prestanda för överföring samt växellådans livslängd. Det är därför viktigt att ändra växellådans vätska med jämna mellanrum.

Du behöver:
domkraft
. Pallbockar.
Container.
Wrench.
Skruvmejsel.
Packning skrapa.
Överföring pan packning.
Packning GRUNDPOLISH.


1.
Lyft fram på Cherokee med en domkraft och stödja front genom att placera pallbockar under ramen, lyft sedan den bakre delen av Cherokee med domkraft och stödja bakifrån med anslutningarna står. Lyft fordonet kommer att öka arbetsområdet under sändningen.
2.
Dränera transmissionsolja i en behållare underifrån överföringen. De flesta Cherokee har en dränering bult placerad på transmissionens pannan. Formen är beläget vid foten av transmissionen. Ta bort bulten med nyckel och låt vätskan rinna av. Om en avtappningsplugg inte finns, kommer växellådans pan måste tas bort. Lossa bultarna som omger kanterna av pannan, sedan bända pannan löst med en skruvmejsel och låt vätskan rinna av. Ta bort Pans bultarna och dra kastrullen från transmissionen.
3.
Rengör botten av överföring och liksom läppen omger växellådans pannan med en packning skrapa om pannan måste tas bort. Coat ena sidan av en ny växellåda pan packning med packning sealer, tryck på bestrukna sidan av packningen mot pannan. Täck andra sidan av packningen med packning sealer, sedan placera pannan mot botten av transmissionen. Montera och dra åt Pan's bultar med en skiftnyckel.
4.
Öppna Cherokee's huva och återkalla växellådans oljestickan, placera sedan en tratt i oljesticksröret. Häll transmissionsolja i tratten med jämna mellanrum stoppa och kontrollera transmissionens vätskenivå genom att föra in mätstickan i oljesticksröret. Transmissionens vätskenivån bör vara på "Full" märke instansat i slutet av mätstickan.
5.
Starta motorn, sedan Skift fastän de redskap flera gånger att blöda varje luft av transmissionen.
6.
Dra transmissionens oljestickan och kontrollera om vätskenivån når "Full"-märke i änden av mätstickan. Lägg till ytterligare överföring vätska vid behov.


Relaterade artiklar


hur man rengör din bil med bakpulver
felsökning plocka upp problem lastbil strålkastare
hur man byter ett däck trycksensor övervakar systemet
hur till check transmissionsolja i en Lexus sc300
vad som orsakar dålig gas körsträcka?
hur du ändrar rotorer på en Chevrolet Malibu
hur till vända svänghjulet i en bil
hur man fixar en bil interiör sjunkande tak
hur man blöda en koppling honda
hur man kontrollerar transmissionsolja i en Honda Civic