Vad är tecken på att en spänningsregulator går dåligt?

Vad är tecken på att en spänningsregulator går dåligt?

Jobbet av spänningsregulator är att reglera hur mycket ström som går till batteriet. Om det går dåligt, kan batteriet få för mycket, för lite eller ingen aktuell

typer av problem

I det fall att bilen inte startar, kan du ha en dålig batteri, dålig generator eller dåligt spänningsregulator. Det sparar pengar att avgöra vilken det innan gör reparationer.

Tecken på en Bad Voltage Regulator

Bilen ljus går dim. Lamporna på panelen och radion också svag. Batteriet ljus på panelen visar antingen en hög avgift eller en låg avgift. Du märker också en svavel-liknande lukt.

Kontrollera att det är den Voltage Regulator

Den bästa insatsen för att ta är att ta bilen till en automatisk butik där de säljer batterier, generatorer och spänningsregulatorer. Det tar bara några minuter för dem att kontrollera dessa ut.

Varning

Om du inte känna lukten av svavel, var försiktig vid kontrollen under huven. Svavlet lukt innebär i princip att en dålig spänningsregulator har orsakat batterisyra överhettas och eventuellt explodera.

Förebyggande /Lösning

Har dina avgiftssystem kontrolleras när du tar din bil för förebyggande underhåll kontrollerna, till exempel 30. 000 eller 60. 000 miles.


Relaterade artiklar


hur du justerar ventilerna
hur man byter bakljus
hur man byter en boxster stuga luftfilter
Hur däcktrycksindikatorer arbete?
Hur fungerar en Nissan överföring arbete?
hur man byter en stad bil bränslefilter
hur man blöda bilens bromsar
hur man justerar strålkastarna i din saturn s-serie bil
hur du ansluter batteriet jumpstart kablar
hur du tar bort bränslefiltret från en mazda b3000 pickup