hur man testar och ersätta flyttas eller termisk vakuumbrytare

hur man testar och ersätta flyttas eller termisk vakuumbrytare

Den transporteras eller termisk Vakuumbrytaren uppgift är att tillhandahålla eller blockera vakuum till en viss komponent som motorn svalnar till en förinställd temperatur. Så utan dessa kommer vakuum få komponenter som kan vara för mycket eller för lite och kan möjligen skada komponenterna. Så låt oss komma igång med tester och ersätta flyttas eller termisk vakuumbrytare
1.
Vill testa en portad eller termisk Vakuumbrytaren är att utföra en okulärbesiktning. Leta efter crack eller bruten rygg import. För att testa switch, behöver du en vakuumpump och vakuummeter.
2.
Ta bort linje vakuum leverans från switchen. Anslut slangen från handen vakuumpump. Ta en av de andra vakuum linjerna från strömbrytaren och anslut vakuummätaren. Applicera 20 inches av vakuum. Om brytaren är stängd när motorn är kall, starta motorn. Switchen bör rensa tillbaka från handen vakuumpump och överföra den till vakuummätaren. Om switchen inte håller vakuum, kan det vara defekt eller det kan vara öppet när normalt kallt.
3.
Om normalt öppen när den är kall bör den inte tillåta passage av vakuum efter att motorn är varm. Om brytaren aldrig håller vakuum, inte överför vakuum som motorn värms upp, eller båda mätare kvar på samma position, byt ut.
4.
Verktygen finns skiftnycklar, dränera pan, teflon gängtejp och korrekt ersättning switch. Börja alla reparationer med en sval motor. Placera en kastrull under kylaren och dränera en del av kylvätska från kylaren.
5.
Ta bort alla konsoler eller undervant fläkt för att få tillgång till omkopplaren. Koppla bort anslutningarna sugslangen från switchen. Märk slangen platser för att säkerställa en korrekt positionering på den nya växeln. Lossa och ta bort växeln med en skiftnyckel. Jämför gamla och nya växlar för att säkerställa korrekt ersättning. Lägg några Rörtätningsmedel eller Teflon tejp på gängorna av den nya växeln. Börjar installera för hand. Dra åt vid behov. Återanslut alla anslutningar vakuumslang. Installera om alla konsoler eller vant fläkt. Fyll kylsystemet med kylvätska och du är klar.


Relaterade artiklar


hur du tar bort ett bakhjul på en Honda Shadow sabel
hur till check transmissionsolja
hur du tar bort bilradion statisk
hur man byter en motoreffekt fönster - 2000 mustang
hur du kontrollerar om oljetanken är tom
hur man byter olja i bilen
hur man rengör en aluminium verktygslåda diamant tallrik
hur man installerar ett filter på en Ford Escort
hur man rengör oxidering på chrome fälgar
felsökning utsläpp Jeep Cherokee