hur du enkelt ta bort etiketterna från plast mjölkflaskor

hur du enkelt ta bort etiketterna från plast mjölkflaskor

Det finns många användningsområden för tomma plast mjölkflaskor. Det är dock ditt fortsatta marknadsföringen av märket mjölk de en gång innehöll INTE en av dem. Denna enkla sätt att ta bort dessa märken kommer att utöka din vilja att använda dem i offentliga sätt

Du behöver:.
Tomma flaskor plast mjölk
. Varmvatten.


1.
När flaskan har tömts, skall den rengöras innan de används igen. Inte gör det innan du tar bort etiketten.
2.
Förbered flaskan för märkningen tas bort genom att försiktigt lägga till en mängd varmvatten till minst en tum av den kapacitet som lätt ses genom plastmaterialet. Var noga med att INTE få etiketten våt som den måste vara snustorrt för framgångsrik fullständig borttagning.
3.
Efter tätt regummering flaskan, spets det så att det varma vattnet värmer plast omfattas av märket du tar bort. Behålla denna position under några sekunder och samtidigt utföra följande steg.
4.
Vilande flaskan på en upphöjd yta av något slag, nå upp och dra i ena hörnet av etiketten fri från plastytan DIREKT bort från den. Efter att ha startat denna borttagning fortsätta att dra etiketten fri med bibehållen vinkel etikett läge medan det drar gratis helt över dess bredd. Sedan drar den rakt ner sin längd genom att fortsätta att dra den direkt från flaskan, eftersom den frigör sig med de stadiga dragningskraft räckhåll.
5.
Upprepa samma operation på andra etiketten på exakt samma sätt utan att behöva lägga mer varmvatten. Du kommer då att ha en plastflaska som är helt tom på etiketter och som bör ha någon resterande lim på dess yta.
6.
Nu blir rätt tid för att rengöra flaskan för återanvändning för andra fasta eller flytande användning.

tips och varningar


 • Tillsats av tvål, bakpulver, och även rengöras småstenar hjälper skura och rensa alla rester i flaskan före sköljning, torkning och återanvändning.
 • Vi har hittat dessa flaskor särskilt användbart för att skydda, lagra och fördela gödsel, is fasta ämnen smälter, frostskyddsmedel vätskor, sand, fågelfrö och oanvänd färg.
 • tillägg av dina egna genererade dator etiketten kan väl vara klokt, bör det finnas några frågor om innehållet i ditt återvunna mjölkkartonger.
 • Skulle en rest av det lim som används för att fästa etiketten på plast kannan kvar på kannan, minska temperaturen på det vatten som används för att mjuka upp det.
 • Förstå att dessa kannor kan INTE användas för varje fast eller flytande du kanske vill spara i dem. De är gjorda av polyeten och kan bli äventyras genom kemisk reaktion av innehållet som du kanske vill lägga till.
 • (c) Jerry Buerge, maj 203C/li>


  Relaterade artiklar


  hur man installerar en Honda stuga element luftfilter
  hur aluminium hjul är målade
  hur man berättar däckstorlek
  hur man claybar en bil
  hur man byter olja på en Toyota Camry
  hur man byter en Cheva Tahoe kupéfilter
  hur korrekt byta olja i bilen
  hur du tar bort anodisering
  hur man byter hjullager på en Mazda
  hur man polera ett rostfritt avgassystem