hur reparera en sköld auto bugg

hur reparera en sköld auto bugg

Bilens bugg sköld skyddar inte bara från buggar, men även rock marker. Vara ute på huven på din bil innebär att det har en hög förekomst av sprickor eller brista. När en bugg sköld avbrott är det bäst att ersätta det för att förse dig med full täckning och skydd. Lyckligtvis stora sköldar är billig och mycket lätt att byta

Du behöver:.
Bug sköld
. Tvål.
Vatten.
Spritkompress.


1.
Ta bort trasiga bugg sköld av peeling bort av huven på bilen. Tvätta överblivna självhäftande fortfarande fast att huven med lite diskmedel och vatten.
2.
Låt huven torka helt.
3.
Gnid det område som du planerar att byta ut bugg skärmen på med en spritkompress . Detta avlägsnar eventuella spår av smuts och olja och kommer att orsaka skölden att hålla ett säkrare sätt.
4.
Sätt den stora skölden på motorhuven på bilen och markera där ändarna bör gå så en referenspunkt när du placerar den.
5.
Skala backade bort av felet sköld's lim. Stick felet skölden ner på suffletten mellan dina två referenspunkter. Tryck till ordentligt hela vägen ner felet sköld för att säkerställa en tät försegling.
6.
Ta bort skyddspapperet från den stötfångare av gummi som är försedda med skölden. Stick dem bakom skölden i vardera änden för att skydda bilens huv från alla lackskador.


Relaterade artiklar


hur våt sand plast
Vilka är orsakerna till dålig gas körsträcka?
vad som orsakar ojämn däckslitage?
Hur en bil luftfilter arbete?
hur man polera aluminium industriella hjul
hur du tar bort en interiör bildörr
hur man ändrar transmissionsolja på en impala
hur man blandar färg klarlack bil
hur man byter glödlampor i en bil
hur Toyota Highlander däcktryck varningssystem fungerar