hur man gör en V8-motor får bättre gas körsträcka

hur man gör en V8-motor får bättre gas körsträcka

Den moderna V8-motorn kan återvända utmärkt bränsleekonomi både på landsvägen och i staden. Men det finns saker du kan göra för att optimera din miles per gallon. När det gäller bränsleekonomi, små saker lägga upp, därför är det viktigt att se till att du funderar på hur din körstil och mönster underhåll påverka din gas körsträcka
1.
Undvik hård acceleration. Hård acceleration kan orsaka en V8-motor för att använda en enorm mängd bränsle, i vissa fall, som doppas ner i ensiffriga tal när det gäller miles per gallon. Smidig och mjuk acceleration kommer att förbättra din gas körsträcka avsevärt.
2.
Kör inte så fort. V8 motorer producerar en hel del makt, och frestelsen att utnyttja denna extra kraft kan leda till alltför höga körhastigheter. Genom att köra hastighetsgränsen kommer du att uppnå största möjliga bränsleekonomi. För att ytterligare förbättra miles per gallon, använd farthållaren när det går.
3.
Se till att din motor är service med rekommenderade intervall. Hålla din V8-motor trimmad, och byta olja och filter regelbundet kommer att se till att motorn går på högsta möjliga effektivitet, vilket leder till dramatiskt förbättrad bränsleekonomi.
4.
Använd rekommenderat bränsle. Om din V8 behov premie bränsle, använd den. Din motor kommer att köras på en lägre grad av bensin, men kommer det att köra med begränsad prestanda och bränsleekonomi. Använd alltid oktantal som anges av tillverkaren.
5.
Inte tomgång motorn i onödan. Stäng av motorn när bilen inte är i rörelse under en längre tid.

Tips och varningar


 • Var försiktig med bränsle och motorolja tillsatser som hävdar att förbättra bränsleekonomi. Många av dessa tillsatser har visat sig ha liten eller ingen effekt. Göra din forskning innan de köper.


 • Relaterade artiklar


  hur du tar bort navkapslar från en VW Beetle Volkswagen bugg
  hur man får den skyddande beläggning av nya däck
  hur man ska bekämpa misstag på trafik biljetter
  hur man byter batteri i en Oldsmobile aurora
  hur man tar hand om din bil och hålla den på vägen
  hur man byter luften i kabinen filtret i en Honda Pilot
  hur man tömma kylaren på en Jeep Cherokee
  hur du kontrollerar om oljetanken är tom
  Hur kan en dålig oljebyte påverka en bil?
  hur man byter backup sensorn på en Toyota FJ Cruiser