hur man byter bromsvätska i en Honda CR80

hur man byter bromsvätska i en Honda CR80

Precis som sina större motsvarigheter, använder Honda CR80 en uppsättning hydrauliska bromsar kontrolleras av bromsvätska trycket i bromsslangar. Även denna typ av broms är mycket effektiv och kan ge långvarig, tillförlitlig service, kommer bromsvätskan behöver bytas regelbundet för att hålla bromsarna fungerar korrekt. Byte av bromsvätska i din Honda CR80 s bromsslangar är inte svårt och tar dig längre än 20 minuter att fylla i

Du behöver:.
Bromsvätska
. Phillips skruvmejsel.
Crescent nycklar.
Catch behållare.


1.
Leta reda på bromsvätska blöda kontakten på den nedre delen av bromsok. Använd en skiftnyckel för att lossa och dra ut kontakten.
2.
Placera fångsten kärl under de blöder hålet och använd Phillips skruvmejsel för att skruva ur skruvarna på broms huvudcylinder på motorcykelns höger handtag. Skruva loss huvudcylindern mössa och låt vätskan att börja flyter in fångsten behållaren.
3.
Börja hälla ny bromsvätska direkt i huvud-bromscylindern och pumpa spaken några gånger för att trycka på den nya vätskan genom ledningarna. När vätskan strömmar in fångsten behållaren blir klar, raderna är fulla och du kan infoga det blöda kontakten och montera bromsen huvudcylindern mössa.

Tips och varningar


 • Se till att torka upp eventuellt spill bort av färg, eftersom bromsvätska kan skada måla om den inte rengörs omedelbart.


 • Relaterade artiklar


  hur ändrar bromsarna i en Infiniti Q45
  hur man byter olja på en Toyota Camry
  hur du installerar en värmare kärna i en bil
  hur du tar bort remskivan servostyrning från en taurus
  hur man byter O2 sensor på en maxima
  hur du justerar tomgång på Ford lastbilar
  hur du ändrar luftfiltret på en åringar quad 4
  Hur man vet om din Struts är dåliga
  hur man kan hoppa starta en bil
  hur man mäter längd motorcykel kedja