hur du tar bort färg vinyl bil

hur du tar bort färg vinyl bil

Ibland kan även de coolaste mönster på en bil kan tyckas lite lamt efter några år. De anpassade grafik av brinnande dödskallar eller det dubbla vita ränder racing löper längs sidorna av din bil kan bli ganska pinsamt när man inte längre är känd för att angripa trottoaren med mördaren hastighet. Kanske vill du bara en ny titt på din bil eller vill sätta på olika detaljer. Ta bort vinylfärg från en bil är en mödosam men relativt enkelt och billigt förfarande. De flesta vinyl billack är i form av racing stripes eller mycket små bilder. Dessa kan tas bort för hand i din egen uppfart

Du behöver:. .
Goo Gone
Fön.
Hink.
Tvål.
Vatten.
Borste.
Förlängningssladd.


1.
Föna området för den bil som har vinylfärg på den. Håll fön bara några inches från färgen och flytta slagtork från sida till sida. Spendera minst 5 minuter per varje 5 kvadrat inches av färg du vill ta bort. Detta gör att färgen börjar krypa bort från baslack och börjar flagna.
2.
Spray områdena slutliga färgen med en stark lösningsmedel som "Goo Gone" ytterligare att släppa tag i färg. Spray en liberal mängd lösningsmedel på lacken, men prova och torka av överskott från andra delar av bilen.
3.
Låt lösningsmedlet sitta på bilen i minst en timme . Fyll en hink med varmt vatten och skrubba av lösningsmedel och färgrester ur bilen med cirkulära och kraftfull borstning.
4.
Låt vattnet torka, och vara säker på att det inte finns något vatten på marken. Upprepa stegen på färgrester. Det kommer att bli lättare att ta bort varje gång. Du kanske vill ställa in ett rullande kontorsstol, så att du kan sitta bekvämt medan du föna färgen och flytta till varje avsnitt utan att gå upp.

Tips och varningar


 • ta hänsyn till hur mycket vinylfärg är på din bil. Om området är större än små detaljer eller racing ränder, tar bilen till en professionell att ha stora områden av färg bort.
 • Var mycket försiktig så att du och fön är borta från alla pölar eller vatten när du använder den utanför.


 • Relaterade artiklar


  hur du ändrar transmissionsolja och filter på Audi A6 quattro
  hur man roterar radialdäck
  hur man rengör din bil
  hur man byter backup sensorn på en Toyota FJ Cruiser
  hur du justerar tomgångsvarvtalet på en elderbrock förgasare
  hur du installerar din oljefilter
  hur du tar bort och ersätta kupéfilter på en 2002 VW MK4 Golf TDI
  typer av drivremmar
  hur man gör en balansaxel motorcykel hjul
  hur man använder ett bladmått