vad som orsakar kopplingar för att bränna?

vad som orsakar kopplingar för att bränna?

Bränna Clutch

"Burning kopplingen" kan betyda flera saker, men i vanliga termer, brännande kopplingen är klädd. ner kopplingen. Det spelar faktiskt inte fatta eld.

nöta kopplingen är efterdyningarna av ökat tryck och värme på kopplingslamellen, vilka filer eller rakar ner plattan gör den glasliknande och smidig. Eftersom en koppling fungerar genom att skapa friktion mellan spåren på två plattor trycka ihop, förändringar en smidig platta den kinetiska energin kopplingen producerar.

Detta kan hända på grund av "ridning" kopplingen, vilket betyder att rider fordonets förare med foten på kopplingen och försvagar fjädrarna på pedalen, som ändrar prestanda på kopplingen.

Hills och kopplingar

lastbil genom bergiga områden kommer att brinna genom kopplingar mycket snabbare än de fordon som kör på flack mark. Detta beror håller kopplingen och rulla bakåt i en backe kommer att orsaka mer friktion och slitage ner kopplingsskivor snabbare.

Koppling Underhåll

I en manuell växellåda, är livslängden på en koppling ett brett utbud. Generellt börjar kontrollera kopplingen för skador på 50. 000 miles.


Relaterade artiklar


Vad är det rekommenderade oljebytesintervallen?
hur man justerar strålkastarna på en Pontiac Grand Prix
Hur fungerar en kupévärmare?
hur man hittar oljeläckage
hur man installerar ett filter på en Mazda 3
hur man byter en radiator avluftningsventilen
tecken på att en bränslepump går dåligt
hur man väljer ett bilbatteri
hur man rengör den framför en bil
symptom på en dålig termostat i bilar