tecken på slitna stag

tecken på slitna stag

Fordon Struts är en integrerad del av fordonets fjädringssystem. Mycket liknande konstruktion och funktion av fordon chocker, stag ger ett fordon kropp ram med enorma stöd och vägledning och till den övergripande stabiliteten och rider i ett fordon i rörelse

Accelerated däckslitage

Struts bidra till att hålla en bils däck korrekt inställd och under lämplig spänning. Slitna struts kan påskynda däckslitage av detta inverkar negativt hjulinställning och stabilitet, vilket leder till onormala mönster däckslitage och tryckpunkter.

fordonets gungning

En bil som gungar för mycket åt sidan, speciellt över ojämn eller ojämn terräng eller vid höga hastigheter, är ofta en bil som har slitna stag. Slitna struts förlorar sin förmåga att hålla en bil under ordentlig spänning och kontroll, som gör det möjligt för en farkost att uppleva kraftigt kroppsrörelser.

Fordon Hop

Ett fordon som humle alltför samtidigt drivs över ojämna och /eller ojämn terräng är normalt ett tecken på slitna stag. Slitna struts förlorar sin förmåga att effektivt begränsa överdriven fordonets rörelse.

Läckande Struts

De flesta fordon Struts är fyllda med någon typ av hydraulisk vätska. När struts går dåligt, de ofta gånger börja läcka, ett tillstånd som lätt kan ses som den läckande hydraulvätska droppar ner längden på staget.

Pipig Struts

Loud knarrar är ofta tecken på slitna stag. Som stöttor börjar bära och förlorar sin förmåga att fungera normalt, deras inre mekanismer börja gnissla och föra oväsen eftersom de går upp och ner i strut kroppen.


Relaterade artiklar


hur man använder ett bladmått
hur man gör strålkastare restaurering och tjäna extra pengar
hur du tar bort och ersätta kupéfilter på en 2002 VW MK4 Golf TDI
hur man installerar en K & N luftfilter
hur man högtryckstvätt en motor
hur man roterar stål bältade radialdäck
hur man polera upp ett lager vax på en bil
Hur termostater arbete?
hur du tar bort stötfångaren klistermärken från bilen
hur du ändrar bromsbelägg och rotorer på en allmän GM skivbromssystemet