orsakerna till ett bilbatteri brand

orsakerna till ett bilbatteri brand

bristande underhåll

Det finns många skäl till varför ett bilbatteri kan fatta eld. Eftersom batteriet befogenheter det elektriska systemet är möjligheten för en brand stor. Men de flesta bilbatterier är säkra, så länge de underhålls på lämpligt sätt. Detta innefattar kontroll själva batteriet var 12 månader. Dock bör du även kontrollera batteriet och anslutningar varje gång du tankar din bensintank. Dessutom bör du ha en brandsläckare fordon brand inom räckhåll utifall att en brand bryter ut i motorrummet.

Läckage

När en bil Batteriet laddas medan bilen körs, elektrolyt ånga blandat med väte kan fly och att blåsas ut stommen. På grund av detta, kan korrosion börjar bildas på batteriet tjänster och terminaler. Detta startar en kedjereaktion av dåliga saker att äga rum under batteriet facket. Den befintliga korrosionen på både tjänster och terminaler kan hindra det regelbundna flödet av el i batteriet. Elektrolytnivå börjar släppa när lösningen börjar avdunsta och detta kommer att låta batteriet inte kan hålla laddningen ordentligt. Många människor kommer att lämna korrosion på batterikablarna och batterihållare, som är en föregångare till batteri bränder. Bilbatteri läckage är inte bara giftiga på sitt eget sätt. Det är också mycket brandfarligt och kan visa sig vara en sann brandrisk.

Lösa Batteri

En sak som definitivt kan attribut i stort sätt att ett bilbatteri fånga en bil i brand är om batterierna håller ner ISN inte tight. Ett bilbatteri kan flytta om innehavaren inte är åtdragna vid hård kurvtagning. Den positiva polen på bilbatteriet kommer att utsättas för det håll som är plastbelagd metall. Det kan kort till marken om det finns en klippa på ren metall.


Relaterade artiklar


hur man kan hoppa starta en bil utan batteri
hur man byter en Cheva Tahoe kupéfilter
Hur är bensinmotorer gjort?
hur man spola bromssystemet på en 2003 VW Jetta TDI
tecken på slitna stag
hur man byter motorolja till syntetiska
hur man byter ett punkterat däck
hur man kan förhindra bil bucklor från rost
hur man byter chock bussningar
hur till check batterikablarna