hur man kan hoppa starta en bil utan batteri

hur man kan hoppa starta en bil utan batteri

Du behöver inte alltid ett annat batteri från en assisterande fordon att ge skjuts åt döda batteriet på din bil, men du kommer att behöva något att övertyga den om att starta. Ett hopp startpaket är praktiskt när du är helt ensam och ingen är runt att hjälpa dig. Om du är hemma och har en batteriladdare, kan du hoppa också startar bilen med hjälp av att

Du behöver:.
Hoppa Starter Pack (eller)
. Batteriladdaren.

hur man kan hoppa starta en bil utan batteri


1.
Öppna bilens huva.
2.
Placera den röda klämman på hoppet startpaket eller batteriladdaren på den röda tvinnat positiva batteripolen. Det kommer att bli ett "+" Insignia stämplat på batterifacket för att informera dig att det är den positiva polen.
3.
Placera den svarta klämman på hoppet startpaket eller batteriladdaren på den svarta tvinnat negativa batteripolen. Det blir en "-". Insignier stämplat på batterifacket för att informera dig att det är den negativa polen
4
Vrid hoppa startknappen pack strömmen (om de är utrustade med en) eller. Anslut batteriladdaren i förlängningssladd eller eluttag. Kontrollera att batteriladdaren är inställd på 12 volt, konventionella batteri (ej djup cell) och välj en hög amp eller "start"-inställningen.
5.
Se till att ingen av klämman ledningar eller elektriska sladden på hoppet startpaket eller batteriladdaren är i vägen för alla rörliga motordelar. Starta fordonet.
6.
Stäng av hopp startpaketet om de är utrustade med en strömbrytare eller koppla ur batteriladdaren från förlängningssladd eller eluttag. Ta bort den svarta klämman först, sedan den röda klämman när fordonet är fortfarande igång. Batteriet måste laddas av generatorn, så inte stänga av fordonet för att ta bort hoppa startpaket eller batteriladdare. Låt bilen gå en tid innan den stängs av.


Relaterade artiklar


hur du fyller Lexus ES 300 med transmissionsolja
hur rinna ett element på en Oldsmobile Cutlass
ersätter spridare jeep bränsle
hur man rengör ett K & N luftfilter
hur man läser en fälgdiameter
hur man kan kontrollera vätskan i en Jeep Wrangler med manuell växellåda
hur du ändrar ditt frostskyddsmedel och kylmedel
hur man kontrollerar transmissionsolja i en Daewoo Nubira
hur man byter en motorcykel kedjan
Hur fungerar en gas motor?