hur man kan hoppa igång en bil

hur man kan hoppa igång en bil

Föreställ kör på vägen och du stannar vid ett stoppljus och bilen börjar göra kluckande ljud. Då dör där i rusningstrafik och nu måste du hitta ett sätt att få din bil att köra igen. När man försöker starta darn sak alla det håller gör är att göra låter som metall gnugga tillsammans. Nåväl det kommer att bli ett problem för dig att försöka få en av de andra rusar folk rentav en medelvärde söker best-person att sluta i deras fullspäckade schema och hjälper dig att få din bil kör igen.

Du behöver:
två fordon
. startkablar.


1.
Läs över ägarnas manual för att se till att det inte är ett speciellt sätt att få fart på din bil.
2 .
Dra så nära de döda batteriet som möjligt men inte har de två fordon
vidrör varandra.
3.
Sätt ditt fordon i park och förvandla din bil av och pop dina fordon "huva.
4.
Placera den röda hanteras kabeln (positiv laddning) på den positiva sidan av dina fordon" batteriet och göra samma sak för det andra fordonet.
5.
Nästa du ska placera den svarta hanteras kabeln (negativ laddning) till en bult eller något som är metall på motorn, eftersom detta kan den nuvarande marken ut. Du kan göra detta både av fordonen. Var försiktig eftersom gnista kan förekomma.
6.
Försök starta fordonet som hade dött batteri.
7.
Om du har inget svar försök igen genom att justera om positiva laddningar. Fortfarande inget svar flytta den negativa laddningen till en annan plats på motorn där det finns bultar eller konsoler.
8.
Försök starta fordonet ännu en gång.
9.
När bilen är igång igen, ta bort klämmor en åt gången i omvänd ordning för att undvika stötar.
10.
När fordonet körs låta det gå i ca halvtimme så att batteriet kan ladda. Fordonet måste ladda om du kör den eller låta den gå på tomgång
Tomgång:. . När fordonet är på och springer men du är inte trycka på gaspedalen

tips och varningar


 • På vissa nyare bilar finns det platser för startkablar för att gå istället för att sätta dem direkt på bilbatteriet. Så kom ihåg om du har en ny bil inte hoppa till slutsatsen och sätta kablarna på batteriet. Tänk smart och lägg dem på det avsedda området kablarna. På äldre fordon av startkablar kan gå direkt på batteriet. Om du sätter startkablar på fel plats, kan de skada några av de elektriska arbete som din bil producerar och några av datorchips i bilen kunde skadas.
 • Aldrig
 • Rör positiva och negativa ändarna tillsammans och aldrig på det positiva och negativa ändarna på batteriet samtidigt. Detta kan resultera i elektrisk laddning som går in i din kropp och som kan lämna dig några allvarliga smärta eller ännu värre. Också aldrig röra vid metallen på startkablar.
 • Även om du försöker hoppa starta en bil och bilen är igång kan du sluta skador på din bil också. Medan starthjälp den andra bilen bilen kunde blåsa en säkring eller du kan skada generatorn.
 • Slutligen, om du inte klarar av att få bilen igång konsultera en mekaniker så snart som möjligt eftersom bilen kan skadas och du behöver mekaniker reparationer att fixa din bil.
 • aldrig fart på din bil när det regnar utanför.
 • Var försiktig eftersom gnista kan förekomma.
 • Kan orsaka dödsfall


 • Relaterade artiklar


  steg i hopp att starta en bil
  hur man byter en Prius stuga luftfilter
  hur man byter en stuga luftfilter i en Toyota FJ Cruiser
  hur du tar bort kablar bilbatteri
  hur man installerar regn-x 28 vindrutetorkare
  hur man ska bekämpa misstag på trafik biljetter
  hur man rengör mögel & fukt från auto mattan
  hur du tar bort bildelar att nå bränslefiltret
  hur till låsa upp dörren på en Jeep Cherokee
  Hur man säljer begagnade bildelar på ebay