hur man kan hoppa igång en bil i kallt väder

hur man kan hoppa igång en bil i kallt väder

Processen att jump-starta en bil vid kallt väder är detsamma som jump-starta den i alla väder. I kallt väder kan dock kylan-cranking ampere på batteriet vara mer äventyras och, beroende på hur lågt eller döda batteriet är, kommer att diktera hur länge förfarandet kommer att ta

Du behöver:.
Svamp.
Microfiber dukar.
Glass polish.
Auto rengöringsmedel för glas.


1.
Park den hjälpande bilen strategiskt så att startkablar kan nå batterier i båda fordonen. Öppna huvor båda bilar. Lämna bistå fordonet körs.
2.
Fast den röda klämman på kablarna till den positiva batteripolen på den hjälpande bilen. Detta har en "+" märken stämplat på batterihuset. Se till att jumper kablarna är klar och fri från de rörliga delarna av gående motor. Se också till att de andra ändarna av startkablar inte kommer i kontakt med varandra.
3.
Fäst den svarta klämman av startkablar för att den negativa batteripolen på batteri för medhjälpande bilen. Detta har en "-" insignier stämplat på batterifacket
4
Håll de två återstående klämmorna isoleras från varandra och närmar dött batteri. . . Anslut den röda klämman till den positiva polen och den svarta klämman till en icke-rörliga metallhållaren bort från batteriet. Detta är att jorda batteriet och undvika gnistor antända någon ångor nära batteriet som kan finnas.
5.
Starta bilen. Den tid laddningen tar beror på hur kallt vädret är, hur död batteriet var och hur många kalla veva ampere det kommer att ta att vända motorn över. Storleken på den hjälpande bilen kommer att vara en faktor, liksom. Försöker få fart på en stor motor med en liten ibland meningslöst eftersom den lilla bilen inte har tillräckligt kallt veva ampere att öka med start system av det större fordonet. Varva med motorn för medhjälpande fordonet kan hjälpa, men processen kan ta tid.
6.
Ta bort den svarta klämman från metallen marken position i bilen med den tidigare döda batteriet först, och sedan ta bort den röda klämman från batteriet.
7.
Ta bort den svarta klämman från den hjälpande bilens batteri, då den röda klämman. Stäng huvor.

Tips och varningar


 • kallt väder, laddar ett dött bilbatteri med en batteriladdare är att föredra. Ett annat alternativ är ett hopp-startpaket, men dessa endast lägga ut så mycket i vägen för kallt veva ampere. I kallt väder, kan det inte erbjuda tillräckligt för att starta bilen
 • Håll klämmor isolerad från varandra.


 • Relaterade artiklar


  vad är en momentomvandlare?
  hur man får oljefläckar ut ur en bil matta
  hur du lagrar ett bilbatteri
  vad är tecken på en dålig bränslepump?
  hur du installerar en värmare kärna i en bil
  gemensam transmission problem
  hur man fixar en bullrig bil dörr
  Hur man testar termostaten i bilen för att se om den fungerar normalt
  hur ändrar luftfiltret i en Land Rover Freelander
  hur man väljer auto däck