hur man kan förhindra bil bucklor från rost

hur man kan förhindra bil bucklor från rost

Förhindra bil bucklor från rost är ganska lätt, men du måste fixa buckla omedelbart för att undvika eventuella problem. Rost blanketter från bucklor, eftersom den skyddande beläggning på lacken har skadats. Det gör att regn, salt, sand och annat skräp påverka metall, och orsaka rost. För att hålla din bil snygg och vid dess topp värde, förhindra rost

Du behöver:.
Sandpapper
Paint.
4-tums Paintbrush.
Slipkloss.
Primer.


1.
Räta buckla så bra som möjligt. Den ende måste hoppat ur så det är tillbaka till sin ursprungliga form och form. Du kan göra detta med en buckla avlägsnande kit, som innehåller lim och en plast adapter. Hitta mitten av buckla och tillämpa lim och plast adapter. Fäst dragverktyg och dra tills buckla är borta.
2.
Använd en slipmaskin för att helt ta bort all färg på det område där buckla var (plus en extra tum runt ). Du ska se ren metall nu. Fyll denna bar metall med kropp fyllmedel och hålla formen på bilen. Låt kroppen fylls torka helt innan du fortsätter arbetet.
3.
Använd ett block Sander sand området. Använd mellan 36 och 120 slippapper. Börja med 36 slippapper och avslutas med 120 slippapper, långsamt arbetar sig igenom gryn i mellan. Slipning krävs tålamod och ett gott öga för att du håller med den ursprungliga formen av bilen.
4.
Spraya grundfärg på hela ytan och låt torka helt. Upprepa denna procedur sex gånger. Grundfärgen kan vara lite skräpigt, så du behöver göra lite mer slipning att göra det smidigt. Använd en 600 slipmaskin grus block. Blöt sandpapper i varmt vatten och sand tills området är jämn. Du är bara slipa den eller ta bort scratchiness.
5.
Slutföra processen med färg. Det bästa sättet att få en exakt matchning till bilens färg (fabrik färg) är att köpa färgen från din bilåterförsäljare. Auto Color Library webbplatsen nedan kan hjälpa dig att hitta en exakt matchning för att färgen på din bil. Använd färgkod för att köpa färg från återförsäljare och måla på den med en 4-tums pensel. Sand igen noga för att jämna ut det. Avsluta med en klarlack för att skydda lacken.

Tips och varningar


 • Förvara din bil i ett garage för att skydda den från väder och vind. Fix bucklor och skråmor direkt för att undvika rost. Håll din bil ren. Använd en sprutpistol en mer professionell finish


 • Relaterade artiklar


  hur man tömma kylaren på en Ford Ranger
  tecken på att en bränslepump går dåligt
  hur man ändrar en syresensor i en Camry
  hur man kan kontrollera ett bilbatteri
  vad skyddar bilvax mot?
  hur man byter luften i kabinen filtret i en Honda Accord
  hur du tar bort en dekal bort av billack
  hur man ändrar vindrutetorkare på en Toyota Tacoma
  hur man fixar en bränd hål i en bilbarnstol
  hur man gör strålkastare restaurering och tjäna extra pengar